MOSHATÓ PELENKA VIDEÓTANFOLYAM

Egy jól követhető és átlátható videótanfolyam,
amely lépésről-lépésre megtanítja, hogyan válaszd ki a megbízható, és a babádra való mosható pelenkát, de legfőképpen azt,
hogyan használd magabiztosan és örömmel!

Neked való?

Igen, ha szeretnél mosható pelenkázni, csak az a baj, hogy:

 • nem igazodsz el az interneten megtalálható információk között
 • vizuális típus vagy, egyszerűen látnod kell, amiről eddig olvastál
 • elsőre még minden világosnak tűnt, de azóta azt sem érted, mi mibe és mire való
 • a saját szemeddel akarod látni, pontosan hogyan is néznek ki ezek a pelenkák
 • tetszeni tetszik, de nem tudod, honnan indulj neki
Vagy már használsz mosható pelenkát, de túl sok a baleset? Éjszakára és alváshoz még nem mered ráadni? Úgy érzed, valami még mindig hibádzik?

Nyugalom, moshatózni szinte gyerekjáték, csak eddig még senki sem mutatta meg rendesen. (A baba körüli teendőkkel általában így szokott lenni… mindenki ért hozzá, de közben mégsem).

Nekünk is volt kérdésünk, mi is elakadtunk néha, de volt kihez fordulni és megoldást találni. Azt szeretnénk, ha ezután neked is lenne!

Mosható pelenkázni nem bátor választás, hanem természetes!

…mert a modern mosható pelenka
igazán bőrbarát és pénztárcakímélő választás.

Ezt tanulhatod meg a tanfolyamból:

Az elméleti alapok:
 • Milyen részekből áll a mosható pelenka (külső, belső, kiegészítők)
 • Melyik típust mikor használd (mindegyik kicsit mást tud – sok fáradtságtól kíméled meg magad, ha már az elején kiismered őket)
 • Melyik mosható pelenka való nektek (Szinte biztos, hogy a te babádnak nem ugyanaz való, ami a barátnőd babájának. Az is biztos, hogy az újszülöttnek sem ugyanaz, mint a totyogónak.)
 • Mosható pelenka kiegészítők (eldobható papírbetét, szárazontartó és bourette selyem… és melyiket mikor érdemes használnod)
 • Hány pelenkára lesz szükség és ezek meddig jók (összeállítjuk veled a nektek való, mosható pelenka-készletet)
 • Mennyibe kerül a mosható pelenka és hogyan vásárolj be okosan
 • Támogatás és garancia (hol és hogyan igényeld a 20% és a 90%-os mosható pelenka-támogatást. Milyen garanciák járnak a mosható pelenkákhoz. Jól olvastad: garancia, pelenkára!)
Gyakorlati videók:
 • Hogyan állítsd össze és hogyan kombináld a különböző típusokat
 • Hogyan hajtogasd a betéteket – amennyiben szükséges.
 • Hogyan mosd őket – sok trükköt és tapasztalatot osztunk meg, a szagmentes tárolástól, a gyapjú pelenkakülsők kezelésén át egészen a környezetkímélő mosószerhasználatig.
 • Hogyan add rá a babádra a különböző típusokat, és közben mire figyelj. Mutatunk sok-sok ötletet, amivel kényelmesebb lesz a meglévő pelenkáitokat használni!
Extrák:
 • Mosható pelenka szótár – szakszavak magyarázatai, hogy mindig pontosan tudd, mivel is van dolgod.
 • Útmutató pelenkaválasztáshoz – egy rövid összefoglaló a mosható pelenkázás előnyeiről, amit másoknak is meg tudsz mutatni
 • Ammóniamentesítési kisokos – néhány egyszerű lépés, hogy mindig friss illatúak legyenek a pelenkáitok
 • Útmutató mosható pelenka támogatás igényléséhez

Mit kapsz, ha megvásárolod a tanfolyamot?

 • kezdetnek 11 db, 5-10 perces videót és mellékletként 3 db pdf file-t – ezeket online, egy zárt honlapon nézheted meg

 • gyakorlatias oktatást – nem csak az elméletet mondjuk el, hanem azt is megmutatjuk, hogyan csináld

 • otthonos kényelmet – baba mellől, számítógépről vagy telefonról is kényelmesen megnézheted a tanfolyamot, akkor is, ha naponta csak pár perced van

 • személyre szabott tanácsot – ha kérdésed van a videókkal kapcsolatban, a honlapon felteheted

Mennyibe kerül?

Tudtuk, hogy erre vagy a legkíváncsibb :)! Nos, az attól függ.

A világ első Mosható pelenka videótanfolyamának BEVEZETŐ ÁRA mindössze 3990 Ft! Ez ajánlatunk viszont csak 2016. 07.31-éig és az első 200 csomagra él, utána már a rendes, 4990 Ft-os áron lesz kapható.

Vagy inkább 1 Ft-ért szeretnéd? Semmi akadálya! Rendelj a temiti.hu webshopból teljes pelenkakészletet és videótanfolyam számodra csak ennyibe fog kerülni!)

Itt csak nyerhetsz :)!

Gondolj bele:

 • nem kell felesleges pénzeket kidobnod rosszul megválasztott pelenkákra
 • elkerülöd a helytelen használatból adódó csalódásokat!
 • Mindazt a tudnivalót megkapod, amit mi a babáinkkal, a több, mint 1000 vásárlónkkal és az eddig megtartott 49 Pelenkatapogató bemutató alapján összegyűjtöttünk.

Amennyiben Most KÜLÖNÖSEN jól járhatsz mert az általad választott csomag értékével megegyező TEMITI kuponcsomagot* is küldünk, amit a webáruházban válthatsz be különböző termékek és szolgáltatások vásárlásánál szóval bármelyik csomagot választod, kétszeresen is jól jársz. Hiszen a tanfolyam árát ilyen formában visszakapod és azt is pontosan tudni fogod, melyik fajta pelenkára költsd el!*

Többre vágysz?

A OKOS és a KLUB csomagban folyamatosan megkapod a témába tartozó friss videóinkat, amelyekben újdonságokat és környezetbarát babaápolási praktikákat mutatunk be. A KLUB csomagot pedig őszintén szólva már csak azért is megéri választanod, mert a külön neked szóló TEMITI klubajánlatokon kívül Te leszel az első, aki megkapja a legújabb akcióról szóló hírlevelet, így biztosan nem fordul elő, hogy lemaradsz egy limitált mintáról, vagy neked már nem jut az utolsó darabokból!

Többen szeretnétek megnézni a tanfolyamot? Kérjétek egyedi ajánlatunkat az info(kukac)temiti(pont)hu email címen.

* A kuponok meghatározott kosáréték felett bármilyen termékre beválthatóak.

 

A legelbizakodottabb garancia...

 

Nézd, mivel mi tökéletesen bizosak vagyunk benne, hogy hasznos anyagot állítottunk össze, ezért személyes garanciát vállalunk rá. Ha egyáltalán nem találod hasznosnak, írd meg nekünk és mi visszafizetjük az árát.Kell ennél több?

 

MEGRENDELÉS

Alap csomag
3990Ft
Minden információ azonnal a tiéd!
11 részes online tanfolyam
Fórumos kérdezési lehetőség
4000 Ft értékű TEMITI kupon
Megrendelem
Okos csomag
5990Ft
Ebben a csomagban a frissítéseket is megkapod!
11 részes online tanfolyam
Fórumos kérdezési lehetőség
Klubtagoknak szóló utánkövető videók
6000 Ft értékű TEMITI kupon
Megrendelem
Klub csomag
7990Ft
Full extrás TEMITI csomag, a legkíváncsiabbaknak!
11 részes online tanfolyam
Fórumos kérdezési lehetőség
Klubtagoknak szóló utánkövető videók
Klubtagoknak szóló zártkörű ajánlatok
Ingyenes tesztelési lehetőségek
8000 Ft értékű TEMITI kupon
Megrendelem

 

 

Mi történik a megrendelés után?

A megadott email címedre néhány percen belül küldünk egy válaszlevelet, amelyben a fizetési módról (átutalás) kapsz részletes tájékoztatást. Ha a levél max. 5 percen belül nem érkezik meg, kérünk, hogy írj nekünk az info kukac temiti pont hu email címre! Nézd meg a spam, promóciós és egyéb mappákat is!

Az átutalás beérkezése után küldjük a videók elérhetőségét.

Apróbetűs rész
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Az elállási jogoddal addig tudsz élni, amíg ki nem fizetted a tanfolyamot és mi még nem küldtük át neked a hozzáférési kódokat. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@temiti.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a TEMITI 2014 Kft-vel kötöd.