Öko Babapont

ÖKO BABAPONT..

FONTOS! AZ ÖKO Babapont 2020. 03.16-ától bizonytalan ideig zárva lesz. A Pelenkaműhelybe be tudsz ugrani, ha szeretnél, előzetes egyeztetés után. A teljes raktárkészletünket a webshopból éred el.

Ha a mostani vírusos helyzetben inkább otthon maradnál a babáddal és úgy szeretnéd elkezdeni a mosizást, akkor Viber/Facebook online élővideós tanácsadás keretében segítünk eligazodni. Az online tanácsadás igénybevételéhez lejjebb tekerve foglalhatsz időpontot.

A webáruházunk töretlenül működik és a raktáron lévő termékek mennyiségét pontosan láthatod a shopban. Mindent megteszünk, hogy minden termék legyen raktáron, ám a beszállítások ideje megnőhet, ezért kérünk légy elfogadó, ha éppen hiányzik egy általad hőn áhított szín vagy minta és keressünk együtt kompromisszumos megoldást.

Biztosan felmerült benned, hogy vajon ha rendelsz valamit, megkapod-e a csomagodat? Hazánkban egyelőre semmiféle korlátozás nem akadályozza a futárszolgálatok munkáját. Szerződött partnereink (mint a GLS, Foxpost) továbbra is gondtalanul végzik a csomagok szállítását idehaza és külföldre. A csomagokat kiszállító futárszolgálatok az adott körülményekhez képest mindent megtesznek, de ennek ellenére lehetnek fennakadások a kézbesítésben. Ez leginkább a szállítási határidők meghosszabbításában nyilvánulhat meg.

A futárszolgálatok az Egészségügyi Minisztérium és a WHO által kiadott megelőző intézkedéseket maradéktalanul betartják, a futárjaikat kézfertőtlenítővel látják el, valamint az általuk használt scannerek fertőtlenítésére törlőkendőket használnak.

Mi azon leszünk, hogy ebben a kissé korlátozott időszakban is mindenkinek jusson a babájára való mosható pelenka!

Szigorúan virtuális öleléssel:
Farkas Veronika és a Temiti csapata
Temiti.hu

Itt várunk téged telefonos egyeztetés után, a biztonsági előírásokat betartva: Pelenkaműhely, 2000 Szentendre, Bogdányi út 5. (belső udvar), tel: 30/ 1955277, H-CS 10-17 óra között, P-Szo 10-13 óra között

——————————————————————————————————————–

A személyes mosható pelenka tanácsadáson/próbán átbeszéljük a mosható pelenka tudnivalókat röviden, együtt felpróbáljuk a babádra a pelenkákat és átbeszéljük a készletösszeállítás lépéseit. Ha van már saját mosható pelenkád, hozd el, átnézzük együtt! A tanácsadás díja: 4990 Ft A próba időpontfoglaláshoz kötött, hogy ne kelljen egymásra várnotok.

A VIRTUÁLIS mosható pelenka tanácsadás pedig még kényelmesebb lesz :). Ki sem kell mozdulnotok otthonról!  Együtt áttekintjük a különböző mosható pelenka fajtákat Skype, Viber vagy Facebook Messenger videó segítségével. Ha kölcsönöztél peluscsomagot, akkor egyenként átnézzük a pelusokat. Segítünk jól feltenni a babádra és eközben mi is mutatjuk neked a próbababán, az ideális kinézetet. Ha nem kölcsönöztél, akkor a babád alkata alapján megmutatjuk mely pelenkák állnának jól rajta és hogyan kell őket összekészíteni. A betéteket pedig a jónak ítélt pelenkakülsők beszéljük meg.  A tanácsadás díja: 4990 Ft A próba időpontfoglaláshoz kötött.

* a mosható pelenka próba és a bolti tanácsadás akkor jó választás, ha babával jössz. Ha még várandós vagy és szeretnél eligazodni a mosható pelenkák világában, akkor inkább a Pelenkatapogatót ajánljuk Neked.

EZEK PEDIG MI VAGYUNK:

Mosható pelenka tudnivalókFarkas Veronika (balról) – pelenkázási tanácsadó, a temiti.hu alapítója. Az élhető és egészséges megoldások híve, az ár-érték-idő  hatékony beosztásának tanítója és a lehető legpraktikusabb mosható pelenkázás híve. Szerinte a mosható pelenkázásnál is pont ez a cél, hogy az összes előnye mellett is beilleszthető legyen egy fiatal család mindennapjaiba. Veronika 5 éve rendszeresen tart Pelenkatapogató bemutatókat, készít videókat és minden egyéb személyes módon is terjeszti, mennyire klassz dolog a mosható pelenka.

Vigyázz, Veronikától csak olyan tanácsot fogsz kapni, amelyet megfogadva a mosható pelenka készletetek minőségi darabokból fog állni és ráadásul sokkal kevesebbet fogsz rá költeni, mintha eldobható pelenkát vásárolnál! Veronikát könnyű elérni, mert az Öko Babapont-on is szinte minden nap találkozhatsz vele.

Kádár Szonja – a temiti.hu másik alapítója, precíz és minimalista anyuka, a TEMITI érdekvédő aktivistája és mentális trénere. Szonja kevés dolgot használ a babázáshoz és a háztartáshoz is, de azok nagyon átgondolt, minőségi darabok. A kevesebb több – ezt vallja és közvetíti, de azért ő is elcsábul egy cuki flamingós mosható pelenka láttán. Persze csak ha praktikus! Szonja a TEMITI mellett az Egyfecskék Waldorf Ovi alapítója, valamint szülésznő tanonc. Vele ritkábban és főleg rendezvényeken találkozhatsz.

Köszönjük,  hogy itt vagy és fontosnak tartod ezt a témát!

——————————————————————————————————————————

Ahol olvashattál rólunk: Kismama magazin, gazdagmami.huKecskeméti imamiPelenkatapogató próbaMammba.hu – interjúInterjú a mamarazzafoto blogjábanSzigethalmi Híradó 2013/07