, , ,

Disana nadrág fazonú biogyapjú pelenkakülső – Türkiz

A gyapjúpelenka a legtermészetesebb pelenkakülső, amely nagyon jól szellőzik, a nedvességet viszont nem engedi át. Tehetsz alá nadrágpelenka belsőt, textilpelenkát vagy prefoldot egyaránt.

Anyaga: Duplán kötött, 100% tisztaságú merinói gyapjú
Méretek: 62/68 (3-6 hó), 74/80 (6-12 hó), 86/92 (12-24 hó), 98/104 (2-3 év)
Gyártó: Disana, Németország

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Disana nadrág fazonú biogyapjú pelenkakülső – Türkiz

A tanúsított, német, biogyapjú pelenkakülső nem engedi át a nedvességet, és mivel a gyapjú kiegyenlíti a hőmérsékleteket, télen és nyáron is kitűnően szellőzik és természetesen védi a baba bőrét. Duplán kötött, 100% tisztaságú merinói gyapjúból készül.

Kezelése:
használat után a gyapjúnadrágot öblíteni sem kell, csupán jól szellőző helyen kiteregetni száradni. Ha erősebb szennyeződés éri, vagy már jó néhány alkalommal volt használatban, akkor szappanos, langyos (30°C-os) vízben vagy gyapjúprogramon ki kell mosni, majd a vízhatlanságért lanolinnal kezelni.

Ajánljuk éjszakára és a természetes megoldásokat keresőknek.
Használható nadrágpelenkával, textilpelenkával és prefold pelenkával is.

Méretezése: 62/68 (3-6 hó), 74/80 (6-12 hó), 86/92 (12-24 hó), 98/104 (2-3 év)

Tippünk: Érdemes a szükségesnél eggyel nagyobb méretet választani, mert a használat-mosás-lanolinozás során tömörödik, ezáltal egy kicsit veszít a méretéből!

Hogyan történik a lanolinozás?

Anyag

gyapjú

Babaalkat

Átlagos, Husis, Vékony

Gyártás helye

Németország

Márka

Disana

Méret

62/68-as, 74/80-as, 86/92-es, 98/104-es

Mit keresel?

Fix méretes pelenka, Gyapjú pelenkakülső, Mosható pelenka külső, Nadrágfazonú pelenka

Szín

kék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Disana nadrág fazonú biogyapjú pelenkakülső – Türkiz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top