Akció!

Mosható pelenka kölcsönzés VIDEÓTANFOLYAMMAL

7 480 Ft 6 990 Ft

A legjobb, rizikómentes megoldás, ha szeretnéd elkezdeni a mosható pelenkázást!

A kölcsöncsomag pelenkával kipróbálhatod melyik fazon válik be nektek a legjobban, a videótanfolyamból pedig megtanulhatod mindazt, amivel sikeres lesz akár a próbaidőszak, akár a továbbiak! Egy mosható pelenka áráért cserébe, rengeteg felesleges vásárlástól és csalódástól megkíméled magad, és mindannyian szeretni fogjátok a mosható pelenkázást!

A csomag tartalma:

+ eldobható betétek (ajándékba)
+ Használati útmutató

A kölcsönzéskor, a bérleti díjon felül 20 000 Ft kauciót is kérünk átutalni, amelyet a pelenkák hiánytalan visszajuttatása után utalunk vissza. 

A csomag tartalma igény szerint változtatható, a pontos tartalom a kölcsönszerződésben olvasható.

Kiürítés

Leírás

Mosható pelenka kölcsönzés VIDEÓTANFOLYAMMAL

Ha szeretnéd kockázat nélkül kipróbálni a mosható pelenkázást, ha még nem mersz belevágni, ha nem tudsz dönteni arról, hogyan állítsd össze a számotokra ideális mosható pelenka-készletet, akkor itt jó helyen jársz, a mosható pelenka próbacsomag-kölcsönzés a videótanfolyammal karöltve neked szól!

A kölcsönözhető mosható pelenka próbacsomagot úgy állítottuk össze, hogy általa lehetőséged lesz különböző márkákat és pelenkafajtákat kipróbálni.

A KÖLCSÖNCSÖMAG TARTALMA

– 1 db Bambinex ‘OS’ pelenkakülső
– 1 db Real Nappies fix méretes pelenkakülső
– 1-1 db M-es és L-es Real Nappies prefold pelenka
– 1-1 db M-es és L-es prefold pelenka
– 2 db Bambinex mikroszálas piskóta betét
– 1 db Bambinex bambusz nadrágpelenka, saját kiegészítő betéttel
– 1 db Trezy zsebes pelenka, 1 db saját betéttel
– 1 db Pop-In NG, ‘Ai2’ pelenka
– 1 db Hamac csónakos pelenka
+ eldobható betétek (ajándékba)
+ Használati útmutató

A kölcsönzés díja

A mosható pelenka próbacsomag-kölcsönzés díja 3.490,- Ft/megkezdett hét +3990 Ft a videótanfolyam  ára. A kölcsönzés díja, valamint a 10.000,- Ft kaució előre utalással fizetendő.
A kaució összege teljes egészében visszajár, amint a kölcsöncsomag hiánytalanul és sérülésmentesen visszaérkezett hozzánk. A videótanfolyam természetesen örökre a tiéd, bármikor megnézheted!

A kölcsönzés feltételei

A mosható pelenka próbacsomag-kölcsönzés a rendelések sorrendjében történik, ezért előfordulhat ‘sorbanállás’. A kölcsönzés legkorábbi időpontjáról e-mailben értesítünk. A Megjegyzés rovatban írd meg a babád súlyát, hogy a megfelelő méretű pelenkákat adhassuk neked.
A pelenkákat a csomagban található Használati útmutató szerint kezeld és rendeltetés szerint használd. Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon.
Személyes átvétel mellett postázási lehetőséget is biztosítunk. Ez esetben kérjük, hogy a szállítási díjat a kölcsönzési díjjal és kaucióval együtt előre utald át. A kauciót a kölcsöncsomag hozzánk való visszaérkezése után visszautaljuk neked.

A csomag tartalma igény szerint változtatható, a pontos tartalom a kölcsönszerződésben olvasható.

További információk

Mennyi időre kölcsönzöl?

1 hét, 2 hét

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosható pelenka kölcsönzés VIDEÓTANFOLYAMMAL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..