Rotho Toilet Trainer WC fellépő, lépcső, bili és szűkítő – kék-fehér-zöld

(1 vásárlói értékelés)

9 990 Ft

3 termék 1-ben

WC fellépő, lépcső, bili és szűkítő

Kényelmes, biztonságos.

Kivehető bili résszel.

– Fröccsenés védelemmel ellátva
– Matt felület, hogy a gyermek bőre ne tapadjon a felülethez
– Magas háttámla a komfortért

Elfogyott

Kategória:Címke: Cikkszám: 600060255

Leírás

Rotho Toilet Trainer

WC fellépő, lépcső, bili és szűkítő – kék-fehér-zöld

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

 

legyen könnyed és kényelmes a WC használat megtanulása! 3 termék 1-ben

A szobatisztaság elsajátítása, a wc használat mindenképpen tanítást igényel. A legtöbb háztartásban nincs lehetőség gyermek wc és mosdó kialakítására, ezért a hagyományos felnőtt wc-t szükséges átalakítani olyan módon, hogy azt egy kisgyermek is képes legyen használni. Először segítséggel, majd önállóan. Ebben segít a wc fellépő kék színben.

A WC használat tanítását különböző életkorban is el lehet kezdeni, ezzel a témával sok szakkönyv foglalkozik. Alapvetően két segédeszközt ajánlunk, az egyik a bili, a másik a szűkítő. A hagyományos biliket a földre helyezve kell használni. A Toilet Trainer bili része a wc deszka szűkítő részébe van beleszerkesztve és az egész rész ezáltal kapott egy magasítást. A magasabb ülőmagasság kényelmes testhelyzetet biztosít, nem gémberednek el a lábak és a comb rész. A létrára hasonlító kialakítás stabillá teszi a bilit. Nem esik le róla a gyermek, sőr, akár meg is tud kapaszkodni, ha neki az a megfelelő.

A bili egy mozdulattal kivehető, a tartalmát a wc-be lehet űríteni. Kis méreténél fogva könnyű kitisztítani, akár egy erre használatos vödörben vagy a mosdóban. Minden bili takarítás után fertőtlenítsük a mosdót, ha abban mostuk ki, hogy elkerüljük a fertőzést.

Ha a szűkítő részt szeretné használni, akkor az útmutatónak megfelelően szerelje át a lábakat. Bizonyosodjon meg, hogy a terméket jól szerelte össze, az nem laza és nem lötyög.

A szűkítő rész megfelelő elhelyezéséhez hajtsa fel a wc deszkát és a porcelán részre fektesse rá a Toilet Trainer wc fellépő kék, zöld színű szűkítő részét. A lábak ennek megfelelő dőlésszöget fognak felvenni. Ellenőrizze, hogy a lábak talp része stabilan áll a padlón.

A gyermekek szeretnek felmászni létrára, fellépőre, remélhetőleg szeretni fogja ezt a fellépőt is. Mindkét oldalon kapaszkodóval van ellátva, hogy a kisgyermek magabiztosan tudjon elhelyezkedni a wc szűkítőn. Ha a gyermek félne a mélységtől, akkor a wc szűkítő részben hagyja benne a bili részt. Ez már majdnem olyan,, mintha a wc-t használná, de egyáltalán nem kell tartani attól, hogy beleesik a feneke a wc-be.

 • Bili
 • Lépcsős fellépő
 • WC ülőke – szűkítő
 • A bili kivehető így könnyen kiönthető a tartalma.
 • Könnyű tisztítani.
 • Összecsukható az egyszerű tárolásért.
 • Stabil és biztonságos.
 • Beépített gumifelület teszi a lépcsőfokot csúszásmentessé.

Rotho Toilet Trainer WC fellépő, lépcső, bili és szűkítő – kék-fehér-zöld termékről 1 értékelés

 1. Dóra

  Nagyon ötletes hosszan használható termék,az első pelus nélküli pillanatoktól,akár iskolás korig.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..