A Támogatás – Babagenetika Egyesület

1 000 Ft

Támogasd a Babagenetika Egyesület munkáját, aki a fejlődési rendellenességek mielőbbi kiszűrésének lehetőségéért és a megfelelő tájékoztatásért dolgozik minden egyes nap.

Sevcsik Annát személyesen is ismerjük, fantasztikus kisugárzású ember, aki hatalmas elköteleződéssel segít a szülőknek. Tekerj lejjebb és olvasd el azt a pár sort, amit az Egyesület munkájáról ír!

Köszönjük, hogy a lack Fridayen megtakarított forintok egy részét támogatásra költöd!

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Támogasd a Babagenetika Egyesület munkáját, aki a fejlődési rendellenességek mielőbbi kiszűrésének lehetőségéért és a megfelelő tájékoztatásért dolgozik minden egyes nap.

Sevcsik Annát személyesen is ismerjük, fantasztikus kisugárzású ember, aki hatalmas elköteleződéssel segít a szülőknek. Olvasd el ezt a pár sort, amit az Egyesület munkájáról ír:

“Sevcsik M. Anna vagyok, a mozgalom elindítója. Személyes érintettség miatt fogtam neki a szervezésnek, saját tapasztalatom mutatta meg, milyen nagy szükség van a genetikai vizsgálatok minél szélesebb körű megismertetésére, arra, hogy minél több ember számára elérhetők legyenek. Történetemről itt olvashatsz bővebben.
Mozgalmunk azért jött létre, hogy felhívjuk a figyelmet a genetikai vizsgálatok fontosságára, mert ezek óriási szerepet játszanak abban, hogy a kismamák teljes körű tájékoztatást kapjanak és minden lehetséges információval ellássák őket születendő kisbabájukról. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a terhesgondozás során sok esetben csak a kötelező vizsgálatokról esik szó, a választhatóról nem, vagy alig. Mi úgy gondoljuk, hogy minden várandós nőnek és leendő szülőnek joga van az objektív tájékoztatáshoz, ahhoz, hogy minden számára fontos információt időben megkapjon.
Fontosnak tartjuk, hogy állami szinten is megvalósuljon a megfelelő kommunikáció a genetikai vizsgálatokkal kapcsolatban, és kiemelt célunk, hogy ezek állami támogatást élvezzenek, biztosítva ezzel, hogy mindenkinek, aki csak szeretné, legyen lehetősége igénybe venni a vizsgálatokat.
Szakértőinktől mindent megkérdezhetsz, amit saját orvosodtól, védőnődtől nem tudtál, nem mertél. A honlapunkon található információkkal, a különböző programokon, családi eseményeken szervezett beszélgetéseinkkel azt szeretnénk elérni, hogy az érintettek minden kérdésükre szakszerű, kielégítő választ kapjanak, és tudják, hogy hová fordulhatnak segítségért, támogatásért. Éppen ezért arra is törekszünk, hogy az érintett szervezetek összefogjanak, és minél szorosabban, minél hatékonyabban tudjanak együttműködni, hogy az összefogást követendő példaként állítsuk mindenki elé. Fontos számunkra, hogy ítélkezés nélkül elfogadjuk mindenki döntését, és minden lehetséges segítséget megadjunk azon az úton, amelyen elindult.”

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Támogatás – Babagenetika Egyesület” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..