Bambo Nature

Öko eldobható pelenka, arra az esetre, amikor épp nem tudsz mosipelust használni.

A 25 éve alakult Bambo Nature dán márka nemcsak a bababőr, de a környezetvédelem elkötelezett támogatója is, így termékei az ökotudatosság jegyében készültek.

A skandináv tervezésű márka termékeit az 1953 óta fennálló Abena nemzetközi egészségügyi csoport, a világ egyik legrégebbi pelenkagyártója készíti. Székhelye és gyártósorai Dániában találhatóak. A cég több, mint 1500 embert alkalmaz a világ különböző pontjain és több, mint 80 országban forgalmazza termékeit.

A Bambo Nature termékei mögött húzódó minőségi és ökobiztonsági garanciát a márka származási országának környezetvédelmi kultúrája és az évente lezajló környezetvédelmi vizsgálatok szavatolják. A Bambo Nature gyártója, az Abena minden évben önkéntesen veti alá pelenkáit és más kiegészítőit különböző vizsgálatoknak, melyek a termék teljes életciklusát felölelik, az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig.

Tehát a nyersanyag beszállítóktól egészen a leányvállalatokig minden cégnek meg kell felelnie a szigorú öko kritériumoknak.

Így lett a Bambo Nature a világ első olyan gyermekpelenkája, mely olyan elismeréseket tudhat magáénak, mint az Északi hattyú és az EU Virág öko címke.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Scroll to Top