Bambo Nature

Öko eldobható pelenka, arra az esetre, amikor épp nem tudsz mosipelust használni.

A 25 éve alakult Bambo Nature dán márka nemcsak a bababőr, de a környezetvédelem elkötelezett támogatója is, így termékei az ökotudatosság jegyében készültek.

A skandináv tervezésű márka termékeit az 1953 óta fennálló Abena nemzetközi egészségügyi csoport, a világ egyik legrégebbi pelenkagyártója készíti. Székhelye és gyártósorai Dániában találhatóak. A cég több, mint 1500 embert alkalmaz a világ különböző pontjain és több, mint 80 országban forgalmazza termékeit.

A Bambo Nature termékei mögött húzódó minőségi és ökobiztonsági garanciát a márka származási országának környezetvédelmi kultúrája és az évente lezajló környezetvédelmi vizsgálatok szavatolják. A Bambo Nature gyártója, az Abena minden évben önkéntesen veti alá pelenkáit és más kiegészítőit különböző vizsgálatoknak, melyek a termék teljes életciklusát felölelik, az alapanyag beszerzéstől a hulladék-újrahasznosításig.

Tehát a nyersanyag beszállítóktól egészen a leányvállalatokig minden cégnek meg kell felelnie a szigorú öko kritériumoknak.

Így lett a Bambo Nature a világ első olyan gyermekpelenkája, mely olyan elismeréseket tudhat magáénak, mint az Északi hattyú és az EU Virág öko címke.

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Szűrés ár szerint

Mit keresel?

Méret

Gyártás helye

Márka

Scroll to Top