Ökofluenszer vezérlőpult

Register


A megadott adataidat a hírlevelek kiküldéséhez használjuk fel illetve az Adatkezelési tájékoztató-ban leírt módon kezeljük őket.


Vegyél részt a mosható pelenka és környezetbarát életmód terjesztésében!:  Az “Ajánló linkek” menüpontban készíts ajánlói linket az általad szívesen ajánlott tartalmakhoz, termékekhez, cikkekhez. Ezeken a linkeken keresztül érkező érdeklődők vásárlásaiból 5%-ot pedig jóváírunk Temiti Klubpont számládon. 1 Temiti Klubpont 1 Ft-nak felel meg, amelyeket elkölthetsz a temiti.hu webshopban. 

Vegyünk egy példát. Ha valaki rákattintott az általad megosztott linkre és 10 000 Ft-ért vásárolt, Akkor  500 pontot jóváírunk a számládon és Temiti Klubpont menüben fogod látni. Ha 10 ember vásárolt 10 000 Ft-ért, akkor pedig 5000 pontra számíthatsz. 

 

A pontokat szabadon elköltheted bármelyik termékünkre. Sőt, hozzászámolódnak a saját vásárlásaid után járó Klubpontok is. Ha teljes árú, kedvezménnyel nem csökkentett Hamac márkájú csónakos pelenka külsőkre költöd a pontokat, akkor részt vehetsz a Hamac gyűjtőprogramban is. 

Ilyen eset nincs, bármikor és bármire elköltheted a pontjaidat a temiti.hu webshopban.

A Temiti Klubpontjaidat 1 évig válthatod be. Ha egy éven túl inaktív maradsz, a fiókod automatikusan törlődik.

Hisszük, hogy szívből jövően, hitelesen, a megfelelő együttérzéssel, rugalmassággal és egy csipetnyi humorral rengeteget tudunk segíteni azoknak, akik még  az első lépések megtétele előtt állnak a környezetbarátabb életmód felé vezető úton. 

A Facebook csoportban megosztjuk Veled a mi tapasztalatainkat, segítünk, ha kérdésed van és együtt tanulunk, fejlődünk  veled meghívott előadóink témáiban.

A regisztrációs űrlap kitöltése után az email címed segítségével fogunk meghívni. 

Kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a Szabályzatot mielőtt csatlakozol. A Szabályzat be nem tartása a Programból való kizárással járhat. Itt találod: https://temiti.hu/okofluenszer-program-szabalyzat/

Scroll to Top