Bemutatótermeink

Öko Babapont - Budapest

Mosható pelenkák, Magyarinda babahordozók és öko babaholmik birodalma.

Itt várunk téged: Öko Babapont, 1203 – Budapest, Téglagyár tér 7-9.,
Telefonszámunk: +36204213237
Email: info@temiti.hu

Ez a nyitvatartásunk: H-P: 9-17

Temiti mosható pelenka bolt

Foglalj egy időpontot tanácsadásra Farkas Veronikához a temiti.hu alapítójához, aki 7 éve segít a szülőknek eligazodni a mosható pelenkázás berkeiben. Együtt megtaláljátok melyik fazon vagy típus illik hozzátok és biztosan indulhatsz el ezen az úton!

Babahordozót keresel? Akkor Nyéki-Fazekas Kata tanácsadása kell neked! Kata olyan babahordozók közül segít választani, amelyek tökéletesen ráillenek mindkettőtökre és tuti nem fog fájni benne a hátad!

Temiti mosható pelenka bolt

Bemutatótermünkben biztosan találsz a babád alkatára és a Te igényeidhez alkalmazkodó, kényelmes és megbízható mosható pelenkát, amit itt a helyszínen megvásárolhatsz. (EP számla kiállítás, bankkártyás fizetés lehetséges)

Akkor is jó helyen jársz, ha mosható betétet, intimkelyhet vagy öko tisztítószereket keresel! Még szélesebb választékból pedig a webshopunkban válogathatsz!

mosható pelenka kölcsönzés

Biztosra akarsz menni? Akkor kölcsönözz vagy bérelj egy mosható pelenka csomagot, amelyet a babád alkatára válogatunk össze. (személyesen: csörögj ide – 06204213237 – és utána csak ugorj be érte, vagy webshopunkból is kérheted, ha messze laksz tőlünk)

Kölcsönzés: próbáld ki a különböző típusokat, fazonokat és nedvszívó belsőket 2-4 hétig, hogy kockázatmentesen vásárolhass be.

Bérlés: újszülött korra, amíg ki nem növi a babád az aprócska pelenkákat vagy akár a pelenkázós korszak végéig bérelhetsz tőlünk teljes mosható pelenka készletet.

Pelenkaműhely - Szentendre

Megmutatjuk. Megtanítjuk. Megújítjuk.

Itt várunk téged: Pelenkaműhely, 2000 Szentendre, Bogdányi út 5. (belső udvar)
Telefonszámunk: +36301955277
Email: info@temiti.hu

Ez a nyitvatartásunk: H,K,Cs: 10-17, P,Szo,V: 10-13, Sz:ZÁRVA

Pelenkaműhely

Szentendrén Veronika tanítványai, Kata és Petra várnak! Helyezd magad kényelembe a gyönyörű szentendrei környezetben, és a tanácsadáson biztosan kiderül melyik fazon vagy típus illik hozzátok!

Pelenkaműhely

A szentendrei bemutatóterem minden egyes terméke azt a célt szolgálja, hogy holnap is felkeljen a nap. Teszi mindezt úgy, hogy közben színt és emlékeket csempész a pelenkázásba. És tudjuk, hogy ezt Te is értékelni fogod.

Térj be, nézz körül, szeress bele!

Pelenkaműhely

Elszakadt, megrongálódott, ámde szeretett pelenkáidat megmentjük, megjavítjuk, hogy tovább használhasd őket.

mutasd