Visszaküldés és visszatérítési szabályzat

…avagy mi történik pontosan, ha meggondoltad magad.

  1. A temékek kézhez kapásától számított 14 naptári napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, amennyiben a mosható pelenkákat nem mostad ki és nem használtátok, illetve a zárt csomagolást, amennyiben volt, nem bontottad ki. Ez vonatkozik a többi higiéniai termékre is, mint például intimkehely, vagy mosható női betét, eldobható pelenka.
  2. A nem higiéniai termékek esetében amennyiben használtad a terméket, akkor is elállhatsz a vásárlástól. Ez esetben levonásra kerül az értékcsökkenés, hiszen így mi nem fogjuk tudni teljes áron újból eladni.
  3.  Az illóolajokra, mosószerekre ez nem vonatkozik, ha kibontottad, már nem tudjuk visszavenni.
  4. A videótanfolyam és könyvek esetében, a hozzáférési adatok kiküldése, illetve a könvek kézhezkapása után már nincs lehetőség elállni a vásárlástól.
  5. Írj nekünk az info@temiti.hu email címre, a rendelésszámodat, vagy a számla sorszámát feltüntetve, illetve az emailben felsorolva, mely termékekre nincs szükséged
  6. Mi pedig futárt küldünk, vagy egy Packeta címkét, amellyel ingyenesen fel tudod adni a visszárú csomagot.
  7. A csomag beérkezése után mi azt átnézzük és a kiszámlázott tételeknek megfelelően 14 napon belül visszautaljuk, vagy bankkártyás fizetés esetén a Barionon keresztül visszatérítjük a visszaküldött termékek árát.
Extra garancia mosható pelenkákra

6 hónap gyártói garancia + 6 hónap Temiti garancia. Amennyiben gyártási hibát tapasztalsz a terméken, akkor kérünk, hogy fotózd be a terméket és küldd el nekünk az info@temiti.hu email címre. A terméket saját műhelyünkben gyári minőségben javítjuk, amennyiben nem javítható, cseréljük. Az oda-visszaszállításról mi gondoskodunk.

 

 
Scroll to Top