Culla di teby ELŐRENDELÉS

Szia!

Szeretnél csatlakozni a Culla di Teby olasz csónakos pelenka előrendeléshez és kéred a 10%-os akciós kuponodat? Nem csodáljuk, mert ezek a csónakos pelenkák tényleg gyönyörűek és nyárra igazán szeretni fogjátok őket.

Amit az előrendelésről tudnod kell:


• Előrendelések leadásának határideje: június 12-e éjfél (egy szép szerdai nap)

• Fizetés: előreutalás vagy bankkártyás fizetés (utánvétes rendelést is leadhatsz, de akkor nem tudjuk figyelembe venni a kuponkódot)

• Culla di Teby pelusok és kiegészítők érkezése: 2019. július 15-ei hét. A beszerzési határidő 4 hét, mert ez a cuki olasz manufaktúra manufaktúra is akar maradni és a most rendelt pelenkákat személyesen neked fogják varrni 😉 !

• Ha mást is szeretnél a rendelésedbe, nyugodtan tedd hozzá, viszont kérünk vedd figyelembe, hogy a többi terméket is az előrendeléses pelenkákkal együtt fogjuk kiküldeni. Ha van olyan termék, amit hamarabb szeretnél megkapni a többi terméket, akkor külön rendelésben küldd el nekünk!

• A rendelésed érkezéséről a GLS futárszolgálat emailben fog értesíteni, amelyből felveheted a kapcsolatot a futárral, módosíthatod a címet, vagy a ksizállítás napját.

A Culla di Teby pelusokat itt találod:
https://temiti.hu/termekkategoria/markaink/culla-di-teby/

Hova küldhetjük a kuponodat?:

 
 
Email*
Név*


Scroll to Top