6. Mosható pelenkakészlet – beszerzés okosan

e-mail-tanfolyam
6. Mosható pelenkakészlet
- bevásárlás okosan

Ahogy írtam, a mosható pelenkára a mosással együtt is jelentősen kevesebbet adnak ki a szülők (az elmúlt 12 év felmérései és vásárlói szokásai alapján számolva), azonban van néhány hasznos tapasztalat, hogyan tudod még ügyesebben intézni a bevásárlást!

Gyors összefoglaló:

1. Ne vásárolj a várandósság alatt!
2. Válassz a babád alkatának, aktuális méretének  megfelelő pelenkákat!
3. Kérdezz!
4. Tegyél félre a baba születése ELŐTT!
5. Válassz az előre összeállított csomagok közül 5-10% kedvezménnyel.
6. Kérj mosható pelenkát ajándékba!
7. Élj a garanciáinkkal!
8. Élj a regisztrált vásárlóknak elérhető kedvezményekkel!

1. tipp    NE VÁSÁROLJ BE A VÁRANDÓSSÁG ALATT! Vagy csak óvatosan :)!

Mennyi, de mennyi szülővel találkoztunk, aki pórul járt az akciós, előre össze-vissza, vagy másodkézből vásárolt pelenkákkal.

Azért, mert örömteli mosható pelenkázásnak két titka van! Az első, hogy a babádra illeszkedő, méretben megfelelő pelenkákat válassz!

A második, hogy az adott pisimennyiséghez megfelelő mennyiségű és minőségű betétet válassz! Tudod már most is, milyen alkatú lesz a babád 5-6 kilós korában? És mennyit fog pisilni? Ugye nem?

Természetesen, ha kaptál ajándékba, vagy megmaradt pelenkákat másik babától, akkor feltétlenül próbáld ki! De ha nem válnak be, tudd, hogy érdemes tovább próbálkozni!

Kivétel ez alól az újszülött popsira való mosható pelenka, amelyet az első napoktól használhattok. Itt találod a pici popsikra valókat: https://temiti.hu/termekkategoria/moshato-pelenka/ujszulott-moshato-pelenka/

2. tipp  Válassz a babád alkatának, aktuális méretének  megfelelő pelenkákat!

A mosható pelenkák is csak olyanok, mint a ruhák. Hiába tudod, hogy mekkora méretezésű nadrágot hordasz átalában, fontos, hogy az alakodra is jól passzoljon.

A mosható pelenkáknál pedig hiába írják rá sok márkára, hogy állítható méretű, vagy születéstől szobatisztaságig jó, nem biztos, hogy jól fog állni a babádon. Lehet túl nagy combnál, vagy fordítva túl szűk.

Mi a megoldás?

Válogass a minden babaalkatra megfelelő márkákból.Ezeket hosszú éveken kereszül a személyes tanácsadásokon és a kölcsönzős csomagjainkban teszteltük.

Nem tudsz mellélőni a Hamac francia márka csónakos pelenkáival, a Pop-in márka külsőivel és Mama Koala tépőzáras zsebes pelenkáival!

Mosható pelenka kölcsönzés

3. tipp Kérdezz!

Már megvásároltad a pelenkákat, de nem boldogulsz velük? Semmi gond, szívesen segítünk! Egyszerűen írd meg a honlap jobb oldalán található chat ablakban mi a problémád (küldj fotót is, hogy lássuk hol a gond) és igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást!

4. tipp  Rendszeresen tedd félre egy-egymeg nem vásárolteldobható pelenkacsomag árát még a 9, pelenkamentes hónap folyamán. Hamarosan eldobható pelenkára költenéd el az összegyűlt összeg többszörösét. Így viszont gazdaságosan szerezhetsz be belőle egy-egy mosható pelenka próbacsomagot, vagy egyszerre és időtakarékosan akár a teljes készletet.

5. tipp  Válassz előre összeállított mosható pelenka csomagot kedvezményesen!

Természetesen működhet a teljes csomag azonnal megoldás is, ha szívesen és megfontoltan döntesz. Ez esetben a honlapon találsz előre összeállított csomagokat, amelyek leírása úgy készült, hogy a lehető legjobban tudj választani vagy inspirálódni. 

Kisebb és nagyobb csomagokat állítottunk össze, hogy Neked minden kéznél legyen, amire szükséged van.  Böngészd át őket annak alapján, hogy csak éppenhogy kipróbálnád vagy hosszabb időszakokra is folyamatosan használnád a mosható pelenkákat!

Itt találod a mosható pelenka csomagokat:

https://temiti.hu/termekkategoria/moshato-pelenka/gazdasagos-moshato-pelenkacsomagok/

 

6. tipp Lelkes barátoktól és segítőkész rokonoktól kérj mosható pelenkát ajándékba a “babaváró bulira”, a babaköszöntő látogatásra (persze, csakis a komatál után). Te kiválasztod, ők meg házhoz hozzák neked a mosható pelusokat, vagy meglepnek egy beváltható ajándékutalvánnyal, amiből aztán olyan pelenkákat vehetsz, amelyek tökéletesen megfelelnek az igényeiteknek.

7. tipp   Garancia. Bármilyen fura és meglepő, a mosható pelenkákra alapból nem jár kötelezően a garancia vagy jótállás. Ezek a termékek higiéniai terméknek minősülnek, ezért amikor hozzád kerülnek a webshopból és kibontottad a dobozt már vissza sem küldhetnéd. Igen, itt direkt van feltételes mód. 

  Mi szeretnénk, hogy a mosható pelenka egy valóban tartós és élhető megoldás legyen a családodnak, ezért sokkal több garanciát nyújtunk, mint ami elvárt.

Ha mindannyian mosható pelenkát használunk, akkor a mindnyájunk gyerekeinek környezete is tisztább lesz a jövőben :)!

A temiti.hu webshopban például fazongaranciával vásárolhatsz, ami azt jelenti, hogy a nem kimosott, csak egy tiszta eldobható pelenkára felpróbált, de nem fazon pelenkákat mi, a saját költségünkön visszahozatjuk. Kicseréljük szívesen másikra vagy visszautaljuk a termék árát, ahogy neked jobban tetszik.

Sőt, egy évig javítjuk vagy ha nem javítható gyári minőségben, akkor cseréljük is azokat a pelenkákat, amelyeken valamilyen gyártói hiba jött elő. Itt természetesen feltétel, hogy a megfelelően kezeld őket, pl. ne használj több, mint 5% szappan és illóolajtartalmú, fehérítő, alkohol stb, tartalmú mosószereket. A javítás minden lépését magunkra vállaljuk, az oda-vissza szállítástól, a gyári hozzávalók beszerzéséig. Neked csak a futárnak kell ajtót nyitnod és persze kitisztítva becsomagolni a javítandó pelenkát.

8. tipp   Mindig elérhető kedvezmények. A folyamatos kedvezmények többfélék lehetnek. Vásárlás után járó pontok (például a Temiti pontok, amelyeket minden vásárlásnál megkapsz és el is költhetsz, ha regisztrált fiókod van), vagy hűségprogramok (pl. a Hamac gyűjtőkártya, amin, ha megszeretted ezt a márkát, több, mint 26 000 Ft-nyi ajándékot kaphatsz).

 Vissza az előző részhez >>> 5. Mosható pelenkák kezelése

Ha szeretnéd megosztani másokkal, amit itt olvastál, ezt a linket küldd el nekik. Így az e-mail-tanfolyam többi 8 részét is meg fogják kapni. Köszönjük

Scroll to Top