Mosható pelus mese

MOSHATÓ PELUS MESE – JÁTÉK

Ugye Neked is van egy kedvenc mosható pelusos történeted? Oszd meg velünk és nyerd meg a TEMITI ajándékcsomagot!

Írd meg és küldd el a legaranyosabb, legviccesebb, legkedvesebb történetedet, amelyben rólatok és a kedvenc mosható pelusotokról esik szó! A történetedet közzétesszük a temiti.hu/moshatopelusmese oldalon és a legtöbb szavazatot (like-ot) elért 5 történet közül pedig a zsűri döntése alapján választjuk ki a legjobbat, amelyet díjazunk!

A JÁTÉK MENETE:
1. Írd meg és küldd el a kedvenc mosható pelusos történetedet (ha van, egy klassz fényképpel) az info@temiti.hu e-mail címre, 2014.szeptember 17-ig.
2. A temiti.hu/moshatopelusmese oldalon szeptember 18-ától gyűjtsd a like-okat egészen szeptember 26-áig.
3. Az 5, legtöbb szavazatot gyűjtött történetet hétvégén a zsűri értékeli, nyertest szeptember 29-én, hétfőn hirdetünk!

A NYEREMÉNY:
1 db TEMITI ajándékcsomag 10.000 Ft értékben
1 db személyre szóló mosható pelenka tanácsadás 7.000 Ft értékben
2 meglepetés, amelyekre a játék során derül fény
1 meglepetés kizárólag a hírlevél olvasóinknak

FIGYELEM! A történeteddel hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több szülő megismerhesse a mosható pelenkázás örömeit!

[border ]

1, “Olivérrel, a kisfiammal az első bölcsis napon megmutattuk a gondozó néniknek, hogy mosható pelust kellene ráadni alváshoz. Erzsike néni, aki már negyven éves tapasztalattal bíró óvodapedagógus, türelmesen meghallgatta a beszámolómat arról hogyan kell ráadni, tárolni, stb., majd a végén megjegyezte: Mit kell ezen magyarázni? Láttam én már gyereket!” Busa Mariann

 

2, “Pàr hónapja kezdődött,talàn màjus körül,mikor a temiti oldalra keveredtem,gyanútlanul,úszópelust keresve az akkor 18 hónapos Csajszimnak.
Természetesen màs termékekkel is talàlkoztam,és mint szerintem minden édesanya,én is csak a legjobbat szeretném a gyerekeimnek…..mindenből,így belevetettem magam a mosi pelusok széles,bonyolultnak tűnő,informàció tengerébe.
Nem mondom,hogy egyből a rabja lettem,hiszen,milyen egyszerű is az eldobhatò…….csak leveszem,összecsomagolom,egy laza csuklòmozdulattal màris megszabadultam tőle,vàrja sorsàt a szemetesben,vagy ugye ha éppen nagydolgot őriz,akkor az ajtó előtt 😀
Nem hagyott a kivàncsisàg békén,elemezni kezdtem,vajon melyik lehetne szàmunkra a megfelelő alternatíva,melyik illik a legjobban az életvitelbe,és a leànyzòm husis combjaira.
Talàltam is egy jónak tűnőt…..vettem a bàtorsàgot…..megrendeltem.
Persze Apànak rèszletesen beszàmoltam előtte,milyen felfedezéseket tettem,ő természetesen érdeklődve hallgatott,bàr làttam a szemében,hogy vannak kétségei,na de kinek nem,egy ilyen nagyszabású terv végrehajtàsa előtt.
Megjött a csomag,ùgy vàrtam…….kibontottam,hosszan szemeztünk egymàssal…..a lila pop-in és én.
Azt gondoltam rögtön tudni fogom mi a teendő,mi hová kerül,nem így lett.
Eltelt pàr nap mire bevetésre küldtem.
Rengeteget pisilő lànyomon kb egy óra alatt elàzott minden,de persze most màr tudom,hogy ez nem biztos,hogy pelus hibàja…..
Apa feltette a nagy kérdést!!! : ha órànként le kell cserèlni mert àzik,vajon hàny darabot kell venni,hogy minimum 2 napi adag meglegyen? 😮
Na igen,itt jött az érzés,hogy inkàbb ezt ne…..
De aztàn mégis ùgy alakult az életünk,hogy a rabjai lettünk,természetesen bővült a készlet,bàr nem kellett bankhitel,màra,azòta 4 hónap telt el,màr csak éjjelre maradt eldobòs.
A tapasztalatom,hogy sokkal jobban engedi szellőzni a bőrét,környezetbaràt ha a megfelelő módon kezeljük,tartòs,és nem utolsò sorban gyönyörűek! Nàlunk maradt a pop-in ng,v2,van még pàr,màsik féle is,de ez a kedvenc!
Csak ajànlani tudom mindenkinek,aki vàgyik egy kis vàltoztatàsra,mind a gyerekèrt,mind a környezetért,hisz sok minden màs mellett a dobós pelus,nagyon nagy teher neki!
Nekem nem okoz gondot a mosàs,beleépült a napunkba,ahogy ezt mondta nekem pàr segítőkèsz gyakorlott anyuka.
Januàrra vàrjuk a Hugit,tervezem,hogy az ő popójàra is csak mosit teszek!
A végère még le kell írnom,hogy a minap aludni vittem a lànyom,meseolvasàs utàn betakartam,puszi,szép àlmokat……majd bementem kb 20 percel később,mert még mindig hallottam dalolàszni,màr az ajtòban éreztem,hogy ajàndèk van……de amit utàna làttam……benyúlt a pelusba hàtul,gondolom vakaròzàs cèljàból…….nem hiszem,hogy tovàbb ecsetelném,sőt fotót se illesztek ide,mindenki fantàziàjàra bízom mit is làttam 😀 köszönöm a lehetőséget,és a sok segítséget az oldal szerkesztőitől! Jah,majdnem elfelejtettem, A Pop-in jól néz ki a popin :)” Fekete Lilla

3, “Július végén Fanni lányom, aki akkor alig múlt kilenc hónapos, nagy érdeklődéssel hallgatta nagyszülei élménybeszámolóját az épp akkor befejezett párizsi útjukról. Néhány játszótéren töltött nappal később az egyik peluscsere alkalmával, amikor a kedvenc majmos popin pelusát hámoztam épp le Fanniról meghökkentő látvány tárult elém. Nagyon meglepődtem, először nem is hittem a szememnek, le is kellett fotózzam. A kakifogó betéten a kakin kívül más is fennakadt: egy kis csiga volt az házastul! A nagyszülőket rögtön tárcsáztam: “Képzeljétek nagy gourmand az unokátok! Hallotta, hogy Párizsban csigát ettetek, így ő is kipróbálta!” Nagy Veronika

Scroll to Top