Öko Babapont

ÖKO BABAPONT..

azaz, a mosható pelenkák és környezetbarát babázás kellékeinek bemutatóterme

Itt várunk téged: Öko Babapont, 1203 – Budapest, Téglagyár tér 7-9., tel: 20/3320650
Ez a nyitvatartásunk: H-CS: 9-17, P: 9-14

Öko BabapontAmit nálunk csinálhatsz: részt vehetsz mosható pelenka tanácsadáson/próbán kikölcsönözheted és/vagy megvásárolhatod a nálunk kapható mosható pelenkákat.

A bemutatóteremben mindent meg tudsz nézni, de nem a teljes, webshopból választható raktárkészlet van itt.

Próbálhatsz és kölcsönözhetsz Magyarinda hordozókat, kabátokat.

Beszerezhetsz öko tisztítószereket, kulacsokat, ételcsomagolókat, babával együtt növő ruhákat és környezetbarát női higiéniai termékeket.

A mosható pelenka tanácsadáson/próbán átbeszéljük a mosható pelenka tudnivalókat röviden, együtt felpróbáljuk a babádra a pelenkákat és átbeszéljük a készletösszeállítás lépéseit. Ha van már saját mosható pelenkád, hozd el, átnézzük együtt! A tanácsadás díja: 3990 Ft A próba időpontfoglaláshoz kötött, hogy ne kelljen egymásra várnotok.

A bemutatóterem nyitvatartása hosszabb, mint az időpontfoglalóban megadott időpontok, hogy a tanácsadáson kívül is ki tudjunk szolgálni.

* a mosható pelenka próba és a bolti tanácsadás akkor jó választás, ha babával jössz. Ha még várandós vagy és szeretnél eligazodni a mosható pelenkák világában, akkor inkább a Pelenkatapogatót ajánljuk Neked.

EZEK PEDIG MI VAGYUNK:

Mosható pelenka tudnivalókFarkas Veronika (balról) – pelenkázási tanácsadó, a temiti.hu alapítója. Az élhető és egészséges megoldások híve, az ár-érték-idő  hatékony beosztásának tanítója és a lehető legpraktikusabb mosható pelenkázás híve. Szerinte a mosható pelenkázásnál is pont ez a cél, hogy az összes előnye mellett is beilleszthető legyen egy fiatal család mindennapjaiba. Veronika 5 éve rendszeresen tart Pelenkatapogató bemutatókat, készít videókat és minden egyéb személyes módon is terjeszti, mennyire klassz dolog a mosható pelenka.

Vigyázz, Veronikától csak olyan tanácsot fogsz kapni, amelyet megfogadva a mosható pelenka készletetek minőségi darabokból fog állni és ráadásul sokkal kevesebbet fogsz rá költeni, mintha eldobható pelenkát vásárolnál! Veronikát könnyű elérni, mert az Öko Babapont-on is szinte minden nap találkozhatsz vele.

Kádár Szonja – a temiti.hu másik alapítója, precíz és minimalista anyuka, a TEMITI érdekvédő aktivistája és mentális trénere. Szonja kevés dolgot használ a babázáshoz és a háztartáshoz is, de azok nagyon átgondolt, minőségi darabok. A kevesebb több – ezt vallja és közvetíti, de azért ő is elcsábul egy cuki flamingós mosható pelenka láttán. Persze csak ha praktikus! Szonja a TEMITI mellett az Egyfecskék Waldorf Ovi alapítója, valamint szülésznő tanonc. Vele ritkábban és főleg rendezvényeken találkozhatsz.

Köszönjük,  hogy itt vagy és fontosnak tartod ezt a témát!

——————————————————————————————————————————

Ahol olvashattál rólunk: Kismama magazin, gazdagmami.huKecskeméti imamiPelenkatapogató próbaMammba.hu – interjúInterjú a mamarazzafoto blogjábanSzigethalmi Híradó 2013/07