Mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés

(31 vásárlói értékelés)

7 990 Ft16 180 Ft

KISZÁLLÍTÁS CSAK GLS-sel!!!

 1. Próbáld ki és találd meg kockázat nélkül a babádra való mosható pelenkát! 

A babák mind-mind egyedi alkattal rendelkeznek, ahogyan Te is, ezért a kölcsönözhető mosható pelenka próbacsomagot minden alkalommal úgy állítjuk össze, hogy a különböző, a babád alkatára és súlyához passzoló márkák és pelenkafajták legyenek benne.

Kauciót nem kérünk! A kölcsönzés MAGYARORSZÁGON elérhető.

Ha szeretnéd, akkor a visszaküldést is megoldjuk, hogy egyszerűbb legyen az életed. Ehhez válaszd a Visszaszállítás GLS – IGEN opciót, ami +2190 Ft-ba kerül!

FONTOS!

Ez a csomagot +4,5-5 kg-tól érdemes kölcsönöznötök. Előtte az újszülött méretet tudjátok kihasználni.

A KÖLCSÖNZŐS CSOMAG TARTALMA

 • 5-6 “külső”, azaz vízzáró rész
 • a külső részekhez passzoló belsők, amelyek nyugodtan variálhatsz, egymással kiegészíthetsz. Kipróbálhatod őket nappalra és éjszakára is.
 • 10 lap eldobható székletfogó lap
 • videó és írásos használati útmutató (e-mailben küldjük)
 • Méretek: S (4-6 kg), M (6-9 kg), L (9-12 kg), XL (+14kg) – ne izgulj a méret miatt, írd meg a pontos adatokat (baba neme, súly, hány hónapos) a rendelés MEGJEGYZÉS rovatába és mi a babád méretére való pelenkákat fogjuk küldeni!

A kölcsönzős csomagot személyesen is átveheted (Öko Babapont, 1203 – Budapest, Téglagyár tér 7-9) – ez esetben személyes átvétellel kérd, vagy telefonos egyeztetés után gyere be hozzánk és béreld ki a helyszínen!

Cikkszám: N/A Kategória:
 1. Mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés

Próbáld ki és találd meg kockázat nélkül a babádra való mosható pelenkát!  A babák mind-mind egyedi mérettel, fokhagyma popsival, vagy dundi combocskával, vagy hosszú derékkal, vagy… egyszóval sajátos alkattal rendelkeznek, ahogyan Te is!

Naná, hogy nehéz próba nélkül eldönteni melyik pelenka fog passzolni – hiszen ez is egy ruhadarab! Ráadásul az sem mindegy mennyit pisil a baba és az sem, hogy éjszakára vagy nappalra szeretnéd a pelenkát összeállítani.

Ezért a kölcsönözhető mosható pelenka próbacsomagot minden alkalommal egyedileg állítjuk össze, hogy a különböző, babádra való márkákat és pelenkafajtákat kipróbálhasd.

A kölcsönzés díja

A mosható pelenka próbacsomag-kölcsönzésdíja 7990- Ft/ 2 hét, illetve 13.990 Ft/ 4 hét.  Ha szeretnéd, akkor a visszaküldést is megoldjuk, hogy egyszerűbb legyen az életed. Ehhez válaszd a Visszaszállítás GLS – IGEN opciót, ami +1790 Ft-ba kerül!

KISZÁLLÍTÁS CSAK GLS-sel, a szolgáltatás Magyarország területén vehető igénybe!

A kölcsönzés feltételei

Az újszülött mosható pelenka csomag kölcsönzése a rendelések sorrendjében történik, ezért előfordulhat ‘sorbanállás’. A rendelés leadásakor kérünk, jelezd, mikortól szeretnéd megkezdeni a kölcsöncsomag használatát, vagy érdeklődj nálunk a részletekért.

A KÖLCSÖNZŐS CSOMAG TARTALMA

 • 5-6 “külső”, azaz vízzáró rész (ezek közül mindig küldünk külön külsőt, csónakos és ai2 pelenkát) pl. egy combos babára való összeállításba ezeket kapnád: Hamac csónakos pelenka, Bambinex OS külső, ImseVimse állítható méretű külső, Petit Lulu állítható méretű külső, Bambinomio zsebes pelenka
 • a külső részekhez passzoló belsőket, amelyek nyugodtan variálhatsz, egymással kiegészíthetsz. Kipróbálhatod őket nappalra és éjszakára is. pl. egy sokat pisilő, 11 kg-os babára ezeket kapnád: L-es prefold pelenka, Petit Lulu nadrágpelenka belső, Hamac mikroszálas éjszakai belső, Hamac mikroszálas nappali belső, Petit Lulu bepatentolható belső
 • 10 lap eldobható székletfogó lap
 • használati útmutató (e-mailben küldjük)

TIPP: Lehetséges, hogy a 10 darab székletfogó lapot hamar elhasználjátok. Ebben az esetben innen tudsz venni egy tekerccsel.

Ha a mosást illetően bizonytalan vagy, innen bátran választhatsz mosószert.

Időtartam:

2 hét, 4 hét

Méret

L, M, S, XL

Babaalkat

Átlagos, Husis, Vékony

GLS visszaszállítás

Igen, Nem

Mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés termékről 31 értékelés

 1. SeReka

  Nagyon vártam,hogy kipróbálhassuk a pelusokat, de kicsit tartottam is attól,hogy újabb kudarc vár.. viszont kellő mennyiségű segítséget kaptam a csomag mellé,ami miatt az elejétől a végéig problémamentesen mosiztunk. A lányok látatlanban olyan jól összeállították a csomagot nekünk, hogy egyszer sem volt gond, mindegyik típus jelesre vizsgázott. A pelusokon alig látszódott, hogy a sokadik bevetésükre készülnek. Én mindenképpen mosizni akartam, és ez egy nagyon-nagyon szuper lehetőség arra, hogy ki tapasztaljuk milyen egyáltalán a mosizás, és hogy melyik fazonok passzolnak. Csak azt bánom,hogy 8 hónapot vártam… Sokkal előbb bele kellett volna vágni. Alig várom, hogy legyen saját készletünk!

 2. Kriszta

  Áprilisban kölcsönöztem egy 4 hetes csomagot a 3 hónapos kisfiamnak, hogy amint elérjük az 5,5 kilót, rögtön tudjuk kezdeni a mosizást. Már a szülés előtt megnéztem egy csomó videót és elolvastam egy csomó cikket, de abszolút érthetetlen volt a sok típus, a használat, jól megbonyolítva, hogy csak a bennfentesek értsék 🙂
  A kölcsönzésnek hála azonnal egyértelmű lett a mosható pelenkázás, mindent ki tudtunk tapasztalni és fel is tudtam építeni a saját készletemet mellényúlás nélkül. Szerintem a kölcsönzés a legegyszerűbb és legolcsóbb módja, ha valaki mosható pelenkázni akar. Veronika szuper csomagot állított össze, a saját készletemet is a kölcsönzős csomag alapján állítottam össze, a hatból háromféle bevált. Nagyin ajánlom!

 3. Czinczar Dorina

  Kezdő mosisként nagyon hasznosnak találtam a kölcsönzési lehetőséget mivel teljesen el voltam veszve ebben a világban és ez egy költséghatékony módja a felfedezésnek. Kifejezetten pozitív: tényleg sok fajta pelus kipróbálására volt lehetőségünk és ami a külsőket illeti teljesen jól el tudtam igazodni a mellékelt meghatározóban. Ami talán lehetne jobb: a belsők, betétek nagy része már annyiszor mosva volt, hogy nem látszott a címkén milyen márka vagy méret, és a melléklet alapján nehéz volt vagy nem is tudtam beazonosítani. Hasznos lenne esetleg ilyen esetben az e-mailben amit kapunk leírni hogy milyen márkájúak és méretűek az adott betétek mert ez picit megnehezítette a dolgunkat. Ennek ellenére hasznos volt, szívből ajánlom minden kezdőnek mert valószínüleg mégjobban meghozza a kedvet a mosizáshoz. Már a kölcsönzés ideje alatt sikerült nekünk is összeállítani egy kis kezdő készletet. 🙂

  • Farkas Veronika

   Kedves Dorina!

   Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést, örülünk, hogy megírtad a tapasztalataidat.
   Voltaképpen pont ezért találtuk ki anno ezt az egész kölcsönzési lehetőséget, rendszert, hogy minél több baba kipróbálhassa a különböző márkájú pelenkákat, betéteket – ezzel is megkönnyíthessük a döntést vásárlás előtt.Az útmutatóval is igyekeztünk segíteni a kezdő anyukáknak, hogy eligazolhassanak a mosható pelenkák világában, könnyebben beazonosíthassák, mi micsoda.
   De ez nem mindig sikerül, mint ahogy írtad a betétek helyzetét: ilyenkor nyugodtan írhatsz nekünk e-mailt – szoktak anyukák fotókkal segítséget kérni, és ilyenkor leírjuk nekik, pontosan miből mekkora van náluk. Ezt ha kéred, Neked is szívesen megírtuk volna.

   Nagyon örülünk, hogy összességében hasznosnak találtad, és külön gratulálunk, hogy már meg is van a kezdő készleted!

   A jövőben is, ha bármilyen kérdésed merülne fel a mosható pelusokkal kapcsolatban, nyugodtan írj nekünk, és igyekszünk mihamarabb válaszolni. 🙂

   Üdv, Melinda

 4. Vogiska

  Szuper volt a csomag, amit segítettetek összeállítani, és örülök, hogy volt lehetőségem többfélét kipróbálni. Először egy babás pelenka tapógatóra mentem, így szinte csak olyan fazonokat kaptam ami passzolt a babámra! Volt egy pelenka amibe rögtön (már a tapogatón beleszerettem), és milyen jó, hogy béreltem, mert kiderült, h számomra az volt legkevésbbé praktikus, szóval valószínűleg elment volna tőle a kedvem ha csak úgy vakon beszerzek párat. A bérlés alatt akadtak kihívások a betétek kombinálásával, ezért menet közben kértem segítséget és nagyon kedvesen útbaigazítottak ami szintén nagy segítség volt! Tényleg csak ajánlani tudom, főleg a tapogatóval kombinálva 🙂

 5. Luca

  Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, sokáig nem mertem belevágni a mosizásba és kellett ez a kezdő löket nekünk. A két hét alatt egy pici rutint is összeszedtünk, lettek kedvenc típusaink. Mindenkinek javaslom, aki először mosizna.

 6. Kriszta

  Ez egy nagyon hasznos kis szolgáltatás! Az öt féle pelenkából azért ki lehet választani melyik fazon lesz a megfelelő. Meg egyáltalán ki lehet próbálni hogy milyen a mosizás 🙂

 7. Gizi

  Még a terhesség alatt megnéztem az online tanfolyamot, illetve kölcsönzés előtt tanácsadásra is elmentem. Számomra nagy segítség volt, én is magabiztosabban álltam hozzá és jobban a fiamhoz, szükségleteinkhez igazított csomagot kaptunk. Bátrabban kísérleteztem a külső/belső kombókkal is. A próba alatt kiderült, melyik fajta külső, ami valahogy soha nem sikerült, milyen belsők állnak nekem legjobban kézre. Megnyugodhattam, hogy nem csípi ki a produktum a bőrét valóban, kitapasztaltam, mi hogy szárad, melyik külső hogyan lesz, nem lesz pisis. Ahogy láttam, hogy azért egy kis előre gondolással bőven csinálható a mosható pelusozás, izgatottan kezdtem el készíteni a listámat és a kölcsönzés leteltével boldogan távoztam egy kezdő csomaggal. És alig várom a bővítést! 😀

 8. Szilvi

  Azzal kezdeném, hogy fantasztikus dolog, kezdő mosipelusosként elképzelhetetlen lett volna számomra enélkül nekifogni. Lehetetlennek tűnt eligazodni a rengeteg típusú külső és belső között, nem hogy eltalálni, vajon melyik lehet fazon a babámnak. Minden kezdő mosisnak őszintén szívből ajánlom, ezzel a csomaggal egy hét után rutinosan eligazodtam a mosipelusok világában és be is szereztem a saját kezdő csomagunkat, mire ezt visszaküldtem. Mondjuk hozzáteszem, nekem kellett hozzá a videotanfolyam is, hogy el tudjam kezdeni használni a csomagot.

  És most a javaslat/kritika/egyéb visszajelzés:
  5 pelust kaptam, abból egy cserélhető csónakos (Tmac). Volt még benne egy Teby soft touch, egy Mama Koala külső, egy Blümchen mini, és egy Popin.
  – Szuper, hogy volt a csomagban Hamac, mert azt mindenki sztárolja, mindenképp ki akartam próbálni. Annak is örülök, hogy ez Tmac volt, mert így láttam, hogy az nekem bizony nem annyira jön be. Kezdőként bénáztam, kiázott, így mosni kellett a külsőt is, nem volt jelentősége a cserecsónaknak, így a jelenlegi készletemben csak bevarrt csónakosak vannak.
  – A Mama Koala külsővel kezdőként egyáltalán nem tudtam, mihez kezdjek, nagyon ijesztő volt: mindenhol patentok, és még egy prefold tartó sincs benne, így ahhoz hozzá sem nyúltam. Azóta van ilyen jellegű külsőm, de ehhez kellett egy kis gyakorlat, és némi plusz tudás (mire kell figyelni a patentos feladásánál).
  – A használatból eredően néhány címke lekopott, néhány betét összement. Ezzel nincs is gond, de ez okozott némi bosszúságot, amikor az új termékek nem úgy passzoltak össze, ahogy számítottam rá. Sokat tanulmányoztam az adott kisokosokat, de mégis nagy segítség lett volna, ha tudom, hogy miből milyen méretet kaptam.

  Szóval az összegzés:
  – Mindenképp ajánlom, ha nem tudod biztosan, hogy milyen fazon fog passzolni a babádra és a te mindennapjaidba.
  – Jó, hogy a csomag tartalmazott többféle csónakos pelust (közte Hamacot is).
  – Én kezdőként a patentos sima OS külsőnek nem láttam értelmét, nem tudtam vele mit kezdeni, helyette jobb lett volna ha van a csomagban mondjuk egy zsebes is.
  – A mellékelt segédletek nekem önmagában nem voltak eleget sem ahhoz, hogy tudjam mit kezdjek pontosan a pelusokkal, sem pedig ahhoz, hogy eldöntsem, miből milyen méretet kaptam (ami nem látszott a kopás miatt).
  – Egyébként nagyon jól el lett találva a csomag, azóta már a Mama Koalán kívül mindegyikből van a szettünkben!😊

 9. Sebestyén Krisztina

  Februárban egy nyílt nap keretén belül volt lehetőségünk mosipelus tanácsadáson részt venni, szuper élmény volt. A babám 5 hónapos volt, pont két méret között állt, a próba után kitudták választani a megfelelő méretet, illetve nagy segítség volt, hogy megmutatták a feladási fortélyokat. Már egy ideje szemeztem a mosható pelusokkal, feliratkoztam a temiti hírlevelére, mire személyesen mentünk, tisztábban láttam, hogy melyik típust szeretném kölcsönözni. Nagyon segítőkészek voltak az üzletben, szerintem szuper, hogy vásárlás előtt van lehetősége az anyukáknak kipróbálni több márkát, betétet 🙂

 10. kittiradovics

  Abszolút elégedett vagyok! Nem voltam kezdő, az újszülött pelusokat kinőtte a kislányom így a az új szett beszerzése miatt béreltem a Temititől. Már pár nap után egyértelmű volt számomra, hogy melyik fazonok jönnek be így mire lejárt a kölcsönzés már be is szereztem az új darabokat 🙂

 11. Fidler Alexandra

  Csak ajánlani tudom. Már be is szereztem a bevált márkákat.
  Ebből is látszik, hogy mégegy hozzáértő személy se tudja 100%-ban eltalálni, hogy melyik márkák lesznek jók a babának próba nélkül, így ha én magam kezdtem volna el vásárolgatni, valószinűleg óriás kudarc lett volna. Nagy könnyebbség, hogy ki tudtam próbálni több félét, és megnézni, hogy egyáltalán nekem való e a mosizás. Szerencsére igen 🙂

 12. Gáspár Bianka

  Várandósságom alatt is már szemeztem a mosi pelusozással, sőt az email-es tanfolyamot is megnéztem, de mégis mielőtt belevágtam volna úgy igazán, szerettem volna kipróbálni, hisz gyakorlatban minden más. Illetve nem mindegy, hogyha már beruházok, akkor az a babámra is jó legyen. Nagyon hasznos volt a bérlés, minden fajta pelust és betétet tartalmaz a csomag, sőt lehet őket kombinálva is kipróbálni. Hasznos infókat emailben is kaptam folyamatosan és nem éreztem egyedül magam, sőt bármikor lehetett kérdezni is, nagyon gyorsan jött a válasz és nagyon segítőkész mindenki. Összességében ez a 2 hét alatt körvonalazódott bennem, hogy melyik pelus fajták jönnek be nekünk és melyikek nem annyira, úgyhogy szuper hasznos volt a kölcsönzés.

 13. Sarokné Dobsa Nikolett

  Évek óta szemezek a mosható pelenkák világával, de elveszve éreztem magam a rengeteg lehetőség között.
  Aztán, rátaláltam erre a szuper lehetőségre, ami nem csak abban segített, hogy kipróbáljuk, hanem hogy személyre szabottan próbáljuk ki ezt a csodát.
  Köszönjük az élményt és a sok-sok segítséget! ❤️

 14. Albert Bettina

  Szuper! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki bele szeretne kezdeni a mosizásba! Annyi féle és fajta pelus létezik, vakon vásárolni belőlük pedig elég lutri, így én mindenképpen ajnlanáma próbacsomagot! Nekünk meg is lett a szerelemmmárka és azazl folytatjuk a mosizást! Köszönjük Temiti!

 15. Judit

  Szuper lehetősèg a kölcsönzès, főleg olyan kezdőknek, mint èn 🙂 Hiába nèzegettem videókat, azèrt a kipróbálással semmi sem èr fel. A Temiti csapata olyan válogatást küldött nekem, amiben több tìpust is ki tudtam próbálni ès napokon belül rájöttem, hogy nekünk mire van szüksègünk, mi lesz a mi rutinunk, amivel mosipelusozhatunk úgy, hogy nem fogom hamar feladni. Emailben is nagyon sok ès extra gyors segìtsèget kaptam. Nagyon örülök, hogy Veletek indultam el a mosipelusozás útján 🙂 Külön köszönet az email tanfolyamèrt is! Minden fennmaradó kèrdèsemre kaptam választ ès az összefoglalóèrt is nagyon hálás vagyok! 🙂

 16. Adél

  Én már egy ideje szemeztem a próbacsomagotokkal, aztán meg is rendeltem! Olyan jó volt megkapni! Nagyon szépek voltak, szomorú volt visszaküldeni! Nagy segítség volt a mail-es tanfolyam és a segédlet, amit a csomagba kaptam. Sokféle pelus és betét volt a csomagban, amiket egymással is jól lehetett kombinálni, így kiélhettem kísérletező vágyamat. A pelusok a megadott paraméterek alapján méretre voltak állítva, ami nagy segítség volt. Mi biztosan belevágunk a mosizásba.

 17. Szabó Anita

  Személy szerint tartottam a mosipelusoktól, amikor megérkeztek, kibontottam a csomagot, megnézegettem, elővettem hozzá a csomagban lévő segédleteket.
  Még akkor sem lett túl nagy önbizalmam, majd feladtam a gyermekre, elkezdtük kipróbálni a különböző márkákat.
  Volt, hogy átázott, volt hogy bumszli pelust raktam össze (varialtam a belsőket)
  Aztán egy nap már rutinszerűvé vált.
  Nekem nem volt probléma “előmosni”.
  Mondhatjuk, hogy nekem/ nekünk bejött a moshatópelus.
  Közben olvasgattam,/ olvasgatok böngészem a netet.
  Mi nemsokára elkezdünk mosható pelusozni.
  Az egyik bejövős márkából a minap rendeltem, de még biztosan fogok 🙂
  Tehát, köszönöm Temiti! Végig fogtátok az ember kezeit! 😊

 18. Fruzsi

  Nagyon jó tapasztalatszerzés volt a 2 hét amíg nálunk voltak a pelusok. Az email tanfolyam és a próbacsomaghoz tartozó leírás és a videó is hasznos volt, hogy el tudjunk indulni a teszteléssel. Szuper simán ment a csomag ki-és elszállítása.
  Ajánlom mindenkinek, aki bele szeretne vágni a mosható pelusozásba 🙂

 19. Henrietta Dr. Kovács

  Nagyon nagyon meg vagyunk elégedve! Az egyik legjobb döntés volt a próbacsomag kipróbálása.
  Olvasva a sok ilyen-olyan pelenkarendszerről és mindenről….hát őszintén kezdtem elveszni és majdnem feladtam. Elsőnek a Mosható pelenkázás alapjai című email tanfolyamot, majd megrendeltem a próbacsomagot.
  Babára szabottan állították össze a csomagot, ami nagyon igényes volt( nehezen postáztam vissza :)). Egy hónapra rendeltünk csomagot és igazán napi rutinná alakult a mosizás…az első héten…sokat áztunk el, mert még ügyetlen voltam, de aztán megismertem a pelenkákat és szépen belejöttünk.
  Mindenkinek aki gondolkodik a mosizáson, nagyon erősen ajánlom a próbacsomagot, mert többféle pelenkarendszert lehet kipróbálni és tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon hasznos. Én biztos voltam benne, hogy a mi világunk a külső-belső rendszer lesz…de aztán a csónakos pelenkák bizonyultak a befutónak. 🙂
  Nagyon szépen köszönjük! 🙂

 20. Csilla

  Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a mosható pelenkázást, mielőtt tudatlanul bevásároltam volna valamiből, ami talán nem is működne jól. Szuper kezdeményezés, mostmár tudom miből milyet vegyek 🙂

 21. belinszki.kriszti@gmail.com

  A mi “vízkeresztünk” a mosipelusozásban ez a kölcsönzős csomag volt. Nem leszünk 100%-ban mosisok, de az itthonlévős napokra nagyon tetszett. Már el is kezdtük összeálltani a mi kis itthoni mosi csomagunkat.
  Nagyon szép, tiszta, igényes peluscsomagot kaptunk.

 22. belinszki.kriszti@gmail.com

  A próbacsomag volt a mi “vízkeresztünk” a mosipelusozásban. Nem leszünk 100%-ban mosisok, de az itthonlévős napokra nagyon tetszett. Már el is kezdtük összeálltani a mi kis itthoni mosi csomagunkat.
  Nagyon szép, tiszta, igényes peluscsomagot kaptunk.

 23. Emese Csiger-Simon

  Ezzel a próbacsomaggal kezdtük a mosipelusozást. Nagyon örülök, hogy ezzel kezdtünk, mert nem kellett látatlanban választanom, mások véleménye alapján dönteni vagy beruházni több fazonra, hogy megtaláljuk a számunkra legjobbat. Azóta már van két saját pelusunk, és hamarosan bővítjük a készletet.

 24. Lilla Hámori (megerősített tulajdonos)

  Sokkal, sokkal hamarabb kellett volna, mert egyből fényt hozott a sötétségbe! Ahogy próbáltam magam kiokosítani a mosis csoportokban, inkább elvesztettem a lekesedést, csak úgy röpködtek az idegen szavak és az okosságok a feketeöves pelusmosóktól, de ez a két hét a különböző típusok próbálgatásával meghozta az önbizalmam, és azóta is lelkesen építgetjük a készletet, és sikeres mosható pelusosok lettünk! köszönjük!

 25. Szabó Detti (megerősített tulajdonos)

  Szuper ez a kölcsönzési lehetőség, nagyon örülök, hogy rászántam magam. Tényleg a kislányom alkatára passzoló csomagot kaptam, az összes pelus fazon volt, csak annyi dolgom volt, hogy kitapasztaljam melyik a legjobb számunkra és melyik betéttel. Teljesen kezdőként is egy élmény volt az egész, fájt a szívem mikor vissza kellett küldeni a pelusokat. Már alig várom, hogy saját készletünk legyen. 🙂
  A rendelés, a kiszállítás és visszaszállítás is gyors és problémamentes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget.

 26. Réka (megerősített tulajdonos)

  Hónapokig rágódtam, hogy milyen típusú pelenkát lenne érdemes beszerezni, milyen betétekkel indítsak. Hamarabb is dönthettem volna a kölcsönzés mellett. Nagyon gyorsan kiderült, melyik fazon és betét kombináció passzol a kislányomnak. A legtöbb sajnos kiázott (most múlt 1 éves és rengeteget pisil).
  A kölcsönzés menete gyors volt és egyszerű. Nagyon hamar itt voltak a pelusok, amit direkt a leányzóm alkatához válogattak.

 27. Varga Lilla (megerősített tulajdonos)

  Szuper pelusokat kaptunk próbálni, az 5 féléből 2 bevált ? Nagyon jó lehetőség így,csak ajánlani tudom.

 28. Molnár Eszter (megerősített tulajdonos)

  Ez a kölcsönzési lehetőség szuper!
  A 3. babámnál több pelenkánk elhasználódott, kevésbé voltam motivált, de kellettek új pelenkák.
  A tanácsadásra nem tudtunk elmenni, ezért ezt a lehetőséget választottam.
  Már másnap nálam voltak a pelenkák.
  6 félét próbálhattam ki.
  Kaptam hozzá mosási, és egyéb útmutatót. Veronika egy videót is készített erről. Azt is meg tudtam nézni.

  Ez a csomag új lendületet adott! Újra kedvem lett a moshatózáshoz!
  Segített megtalálni azokat a pelusokat, amikkel kiegészíthetem a meglévőeket. Remek lehetőség, hogy összeállíthassam a babám számára legmegfelelőbb pelusokat!

 29. Flora Sarodi (megerősített tulajdonos)

  Ultrahasznos! Gyönyörű pelusok érkeztek próbára, hatból kétféle be is vált nálunk. Alig várom hogy beszerezzem a sajátokat. Köszönjük :)!

 30. Nóri (megerősített tulajdonos)

  Nagyon nagyon hasznos! A fejemben szépen elképzeltem, hogy mi és hogyan lesz majd jó a fiamnak, de miután kipróbáltuk ezeket a pelenkákat, már teljesen más a véleményem. Volt olyan termék, amiről úgy gondoltam, hogy nem nekünk való, végül az tetszett a legjobban, illetve olyan is volt, amit szupernek gondoltam, és végül kiderült, hogy tényleg szuper, csak nem a fiamnak való. Ezzel a csomaggal nagyon sokat lehet spórolni, mert nem kell feleslegesen megvenni olyan pelenkákat, amik végül nem válnak be.
  Mindenkinek szívből ajánlom, de a legjobban a kezdőknek éri meg 🙂

 31. Orsi (megerősített tulajdonos)

  Mivel pelenkatapogatóra nem tudtam elmenni, viszont nem tudtam, hogy kislányom alkatára melyik pelenka illene, úgy döntöttem, hogy a kölcsönzés a legjobb módja, hogy több típust is kipróbáljak. A csomag hamar megérkezett, és a leírás segítségével el is tudtuk kezdeni a tesztelést. Két hét bőven elég volt, hogy lássam, melyik lesz a befutó. A Temitis Lányok maximálisan segítőkészek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek lehetőséget!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top