Mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés

(14 vásárlói értékelés)

7 990 Ft15 480 Ft

KISZÁLLÍTÁS CSAK GLS-sel!!!

 1. Próbáld ki és találd meg kockázat nélkül a babádra való mosható pelenkát! 

A babák mind-mind egyedi alkattal rendelkeznek, ahogyan Te is, ezért a kölcsönözhető mosható pelenka próbacsomagot minden alkalommal úgy állítjuk össze, hogy a különböző, babádra való márkák és pelenkafajták legyenek benne.

A kölcsönzés díja

A kölcsönzés díja 7990 Ft/ 2 hét, illetve 13.990 Ft/ 4 hét. Kauciót nem kérünk!
A kölcsönzés egyelőre MAGYARORSZÁGON elérhető.

Ha szeretnéd, akkor a visszaküldést is megoldjuk, hogy egyszerűbb legyen az életed. Ehhez válaszd a Visszaszállítás GLS – IGEN opciót, ami +1490 Ft-ba kerül!

FONTOS!

Ez a csomagot +5 kg-tól érdemes kölcsönöznötök. Előtte az újszülött méretet tudjátok kihasználni.

A KÖLCSÖNZŐS CSOMAG TARTALMA

 • 5-6 “külső”, azaz vízzáró rész
 • a külső részekhez passzoló belsők, amelyek nyugodtan variálhatsz, egymással kiegészíthetsz. Kipróbálhatod őket nappalra és éjszakára is.
 • 10 db székletfogó lap, a 4 hetes bérléshez pedig 1 tekercs jár AJÁNDÉKBA
 • videó és írásos használati útmutató (e-mailben küldjük)
 • Méretek: S (4-6 kg), M (6-9 kg), L (9-12 kg), XL (+14kg) – ne izgulj a méret miatt, írd meg a pontos adatokat (baba neme, súly, hány hónapos) a rendelés MEGJEGYZÉS rovatába és mi a babád méretére való pelenkákat fogjuk küldeni!

Ha szeretnél hosszabbítani, kérünk azt a lejárati idő előtt 2-3 munkanappal tedd meg, telefonon vagy e-mailben.

A kölcsönzős csomagot személyesen is átveheted (Öko Babapont, 1203 – Budapest, Téglagyár tér 7-9) – ez esetben személyes átvétellel kérd, vagy telefonos egyeztetés után gyere be hozzánk és béreld ki a helyszínen!

Cikkszám: N/A Kategória:
 1. Mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés

Próbáld ki és találd meg kockázat nélkül a babádra való mosható pelenkát!  A babák mind-mind egyedi mérettel, fokhagyma popsival, vagy dundi combocskával, vagy hosszú derékkal, vagy… egyszóval sajátos alkattal rendelkeznek, ahogyan Te is!

Naná, hogy nehéz próba nélkül eldönteni melyik pelenka fog passzolni – hiszen ez is egy ruhadarab! Ráadásul az sem mindegy mennyit pisil a baba és az sem, hogy éjszakára vagy nappalra szeretnéd a pelenkát összeállítani.

Ezért a kölcsönözhető mosható pelenka próbacsomagot minden alkalommal egyedileg állítjuk össze, hogy a különböző, babádra való márkákat és pelenkafajtákat kipróbálhasd.

A kölcsönzés díja

A mosható pelenka próbacsomag-kölcsönzésdíja 7990- Ft/ 2 hét, illetve 13.990 Ft/ 4 hét.  Ha szeretnéd, akkor a visszaküldést is megoldjuk, hogy egyszerűbb legyen az életed. Ehhez válaszd a Visszaszállítás GLS – IGEN opciót, ami +1490 Ft-ba kerül!

KISZÁLLÍTÁS CSAK GLS-sel, a szolgáltatás Magyarország területén vehető igénybe!

A kölcsönzés feltételei

Az újszülött mosható pelenka csomag kölcsönzése a rendelések sorrendjében történik, ezért előfordulhat ‘sorbanállás’. A rendelés leadásakor kérünk, jelezd, mikortól szeretnéd megkezdeni a kölcsöncsomag használatát, vagy érdeklődj nálunk a részletekért.

A KÖLCSÖNZŐS CSOMAG TARTALMA

 • 5-6 “külső”, azaz vízzáró rész (ezek közül mindig küldünk külön külsőt, csónakos és ai2 pelenkát) pl. egy combos babára való összeállításba ezeket kapnád: Hamac csónakos pelenka, Bambinex OS külső, ImseVimse állítható méretű külső, Petit Lulu állítható méretű külső, Bambinomio zsebes pelenka
 • a külső részekhez passzoló belsőket, amelyek nyugodtan variálhatsz, egymással kiegészíthetsz. Kipróbálhatod őket nappalra és éjszakára is. pl. egy sokat pisilő, 11 kg-os babára ezeket kapnád: L-es prefold pelenka, Petit Lulu nadrágpelenka belső, Hamac mikroszálas éjszakai belső, Hamac mikroszálas nappali belső, Petit Lulu bepatentolható belső
 • 2 hétre 10 lap/4 hétre pedig 1 tekercs eldobható székletfogó lap
 • használati útmutató (e-mailben küldjük)
Időtartam:

2 hét, 4 hét

Méret

L, M, S, XL

Babaalkat

Átlagos, Husis, Vékony

GLS visszaszállítás

Igen, Nem

Mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés termékről 14 értékelés

 1. Fruzsi

  Nagyon jó tapasztalatszerzés volt a 2 hét amíg nálunk voltak a pelusok. Az email tanfolyam és a próbacsomaghoz tartozó leírás és a videó is hasznos volt, hogy el tudjunk indulni a teszteléssel. Szuper simán ment a csomag ki-és elszállítása.
  Ajánlom mindenkinek, aki bele szeretne vágni a mosható pelusozásba 🙂

 2. Henrietta Dr. Kovács

  Nagyon nagyon meg vagyunk elégedve! Az egyik legjobb döntés volt a próbacsomag kipróbálása.
  Olvasva a sok ilyen-olyan pelenkarendszerről és mindenről….hát őszintén kezdtem elveszni és majdnem feladtam. Elsőnek a Mosható pelenkázás alapjai című email tanfolyamot, majd megrendeltem a próbacsomagot.
  Babára szabottan állították össze a csomagot, ami nagyon igényes volt( nehezen postáztam vissza :)). Egy hónapra rendeltünk csomagot és igazán napi rutinná alakult a mosizás…az első héten…sokat áztunk el, mert még ügyetlen voltam, de aztán megismertem a pelenkákat és szépen belejöttünk.
  Mindenkinek aki gondolkodik a mosizáson, nagyon erősen ajánlom a próbacsomagot, mert többféle pelenkarendszert lehet kipróbálni és tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon hasznos. Én biztos voltam benne, hogy a mi világunk a külső-belső rendszer lesz…de aztán a csónakos pelenkák bizonyultak a befutónak. 🙂
  Nagyon szépen köszönjük! 🙂

 3. Csilla

  Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a mosható pelenkázást, mielőtt tudatlanul bevásároltam volna valamiből, ami talán nem is működne jól. Szuper kezdeményezés, mostmár tudom miből milyet vegyek 🙂

 4. belinszki.kriszti@gmail.com

  A mi “vízkeresztünk” a mosipelusozásban ez a kölcsönzős csomag volt. Nem leszünk 100%-ban mosisok, de az itthonlévős napokra nagyon tetszett. Már el is kezdtük összeálltani a mi kis itthoni mosi csomagunkat.
  Nagyon szép, tiszta, igényes peluscsomagot kaptunk.

 5. belinszki.kriszti@gmail.com

  A próbacsomag volt a mi “vízkeresztünk” a mosipelusozásban. Nem leszünk 100%-ban mosisok, de az itthonlévős napokra nagyon tetszett. Már el is kezdtük összeálltani a mi kis itthoni mosi csomagunkat.
  Nagyon szép, tiszta, igényes peluscsomagot kaptunk.

 6. Emese Csiger-Simon

  Ezzel a próbacsomaggal kezdtük a mosipelusozást. Nagyon örülök, hogy ezzel kezdtünk, mert nem kellett látatlanban választanom, mások véleménye alapján dönteni vagy beruházni több fazonra, hogy megtaláljuk a számunkra legjobbat. Azóta már van két saját pelusunk, és hamarosan bővítjük a készletet.

 7. Lilla Hámori (megerősített tulajdonos)

  Sokkal, sokkal hamarabb kellett volna, mert egyből fényt hozott a sötétségbe! Ahogy próbáltam magam kiokosítani a mosis csoportokban, inkább elvesztettem a lekesedést, csak úgy röpködtek az idegen szavak és az okosságok a feketeöves pelusmosóktól, de ez a két hét a különböző típusok próbálgatásával meghozta az önbizalmam, és azóta is lelkesen építgetjük a készletet, és sikeres mosható pelusosok lettünk! köszönjük!

 8. Szabó Detti (megerősített tulajdonos)

  Szuper ez a kölcsönzési lehetőség, nagyon örülök, hogy rászántam magam. Tényleg a kislányom alkatára passzoló csomagot kaptam, az összes pelus fazon volt, csak annyi dolgom volt, hogy kitapasztaljam melyik a legjobb számunkra és melyik betéttel. Teljesen kezdőként is egy élmény volt az egész, fájt a szívem mikor vissza kellett küldeni a pelusokat. Már alig várom, hogy saját készletünk legyen. 🙂
  A rendelés, a kiszállítás és visszaszállítás is gyors és problémamentes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget.

 9. Réka (megerősített tulajdonos)

  Hónapokig rágódtam, hogy milyen típusú pelenkát lenne érdemes beszerezni, milyen betétekkel indítsak. Hamarabb is dönthettem volna a kölcsönzés mellett. Nagyon gyorsan kiderült, melyik fazon és betét kombináció passzol a kislányomnak. A legtöbb sajnos kiázott (most múlt 1 éves és rengeteget pisil).
  A kölcsönzés menete gyors volt és egyszerű. Nagyon hamar itt voltak a pelusok, amit direkt a leányzóm alkatához válogattak.

 10. Varga Lilla (megerősített tulajdonos)

  Szuper pelusokat kaptunk próbálni, az 5 féléből 2 bevált ? Nagyon jó lehetőség így,csak ajánlani tudom.

 11. Molnár Eszter (megerősített tulajdonos)

  Ez a kölcsönzési lehetőség szuper!
  A 3. babámnál több pelenkánk elhasználódott, kevésbé voltam motivált, de kellettek új pelenkák.
  A tanácsadásra nem tudtunk elmenni, ezért ezt a lehetőséget választottam.
  Már másnap nálam voltak a pelenkák.
  6 félét próbálhattam ki.
  Kaptam hozzá mosási, és egyéb útmutatót. Veronika egy videót is készített erről. Azt is meg tudtam nézni.

  Ez a csomag új lendületet adott! Újra kedvem lett a moshatózáshoz!
  Segített megtalálni azokat a pelusokat, amikkel kiegészíthetem a meglévőeket. Remek lehetőség, hogy összeállíthassam a babám számára legmegfelelőbb pelusokat!

 12. Flora Sarodi (megerősített tulajdonos)

  Ultrahasznos! Gyönyörű pelusok érkeztek próbára, hatból kétféle be is vált nálunk. Alig várom hogy beszerezzem a sajátokat. Köszönjük :)!

 13. Nóri (megerősített tulajdonos)

  Nagyon nagyon hasznos! A fejemben szépen elképzeltem, hogy mi és hogyan lesz majd jó a fiamnak, de miután kipróbáltuk ezeket a pelenkákat, már teljesen más a véleményem. Volt olyan termék, amiről úgy gondoltam, hogy nem nekünk való, végül az tetszett a legjobban, illetve olyan is volt, amit szupernek gondoltam, és végül kiderült, hogy tényleg szuper, csak nem a fiamnak való. Ezzel a csomaggal nagyon sokat lehet spórolni, mert nem kell feleslegesen megvenni olyan pelenkákat, amik végül nem válnak be.
  Mindenkinek szívből ajánlom, de a legjobban a kezdőknek éri meg 🙂

 14. Orsi (megerősített tulajdonos)

  Mivel pelenkatapogatóra nem tudtam elmenni, viszont nem tudtam, hogy kislányom alkatára melyik pelenka illene, úgy döntöttem, hogy a kölcsönzés a legjobb módja, hogy több típust is kipróbáljak. A csomag hamar megérkezett, és a leírás segítségével el is tudtuk kezdeni a tesztelést. Két hét bőven elég volt, hogy lássam, melyik lesz a befutó. A Temitis Lányok maximálisan segítőkészek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek lehetőséget!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top