,

Újszülött mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés

(11 vásárlói értékelés)

7 990 Ft16 180 Ft

KISZÁLLÍTÁS CSAK GLS-sel!!!

Amennyiben már megszületett a babád és 4 kg (feletti), úgy kérlek válaszd a Mosható pelenka próbacsomag kölcsönzést!

Mivel újszülött babád a rá való, picurka méreteket gyorsan kinövi, célszerű  kölcsönöznöd egyet, hogy egyből mosható pelenkával kezdhessétek a mindennapokat.

A kölcsönzés díja

Az újszülött mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés díja 7990 Ft/ 2 hét, illetve 13.990 Ft/ 4 hét. Kauciót nem kérünk!

A kölcsönzés egyelőre MAGYARORSZÁGON elérhető.

Ha szeretnéd, akkor a visszaküldést is megoldjuk, hogy egyszerűbb legyen az életed. Ehhez válaszd a Visszaszállítás GLS – IGEN opciót, ami +1790 Ft-ba kerül!

A KÖLCSÖNZŐS CSOMAG TARTALMA

– 6 db újszülött (S-es) külső (Pop-in, Hamac, Culla di Teby, ImseVimse vegyesen)
– 15-18 db belső. nedvszívó rész (textilpelenka, prefold, bepatentolható betét)
– 10 lap eldobható székletfogó lap
– videó és írásos használati útmutató (e-mailben küldjük)

Ha szeretnél hosszabbítani, kérünk azt a lejárati idő előtt 2-3 munkanappal tedd meg, telefonon vagy e-mailben.

A kölcsönzős csomagot személyesen is átveheted (Öko Babapont, 1203 – Budapest, Téglagyár tér 7-9) – ez esetben személyes átvétellel kérd, vagy telefonos egyeztetés után gyere be hozzánk és béreld ki a helyszínen!

Újszülött mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés

Már az újszülött babádnak is szeretnéd biztosítani a mosható pelenka előnyeit, de nem akarsz több tízezer forintot költeni a kezdőkészletre?  Biztos akarsz lenni benne, hogy minden megvan ahhoz, hogy éjjelre-nappalra elegendő pelenkád legyen?

Az újszülött babáknak a picurka combjukra és popsijukra való mosható pelenkára van szükségük, amely szépen illeszkedik, nem túl nagy csomag, és az anatómiailag helyes testtartást is biztosítja. Ezért ezt a készletet gyorsan, heteken, de 1-2 hónapon belül biztosan kinövik.

Hogy egyből bababőrbarát és természetes anyagú mosható pelenkában tudhasd a babádat és ne költs 50-60 000 Ft-ot a kezdőkészletre, kölcsönözz magatoknak újszülött csomagot!

A kölcsönzés díja

Az újszülött mosható pelenka csomag kölcsönzés díja 7990 Ft/ 2 hét, illetve 13.990 Ft/ 4 hét. Ha szeretnéd, hogy a visszaküldéssel se kelljen bajlódnod a picúr mellett, akkor a kölcsönzési idő lejártakor felhívunk és kiküldjünk a futárunkat a csomagért. Ehhez válaszd a Visszaküldés GLS futárral – IGEN opciót.

KISZÁLLÍTÁS CSAK GLS-sel, a szolgáltatás Magyarország területén vehető igénybe!

A KÖLCSÖNZŐS CSOMAG TARTALMA

– 6 db újszülött (S-XS-es) külső (Pop-in, Hamac, Culla di Teby, ImseVimse vegyesen)
– 15-18 db belső. nedvszívó rész (textilpelenka, prefold, bepatentolható betét)
– 10 lap eldobható székletfogó lap
– használati útmutató (e-mailben küldjük)

TIPP: Lehetséges, hogy a 10 darab székletfogó lapot hamar elhasználjátok. Ebben az esetben innen tudsz venni egy tekerccsel.

Ha a mosást illetően bizonytalan vagy, innen bátran választhatsz mosószert.

Időtartam

2 hét, 4hét

GLS visszaküldéssel

Igen, Nem

Mit keresel?

Pelenka kölcsönzés

Méret

NB

Újszülött mosható pelenka próbacsomag kölcsönzés termékről 11 értékelés

 1. Csákány-Bakos Anett

  Sokat gondolkodtam, hogy az újszülött pelusokat megvegyük-e vagy béreljük, de nagyon örülök, hogy a bérlést választottuk.
  Sok féle pelust és betétet kaptunk, nagyon kellett, hogy élőben lássuk és kipróbáljuk őket élesben mielőtt beruházunk rájuk.

  A kölcsönzés során nagyon kedvesek, gyorsak voltak, minden kérdésben készségesen segítettek már a bérlés előtt és közben is és nagyon sok infót kaptunk a csomagban is és e-mailben is a pelenkákhoz.
  Rendelni is rendeltünk a kölcsönzés végén saját pelusokat, amiket már másnap azzal a futárral megkaptunk aki a kölcsönzős pelusokat vette át visszaszállításra. Így rögtön tudtuk folytatni a mosizást 🙂

  Első gyerekes szülőként nekünk az volt a tapasztalat, hogy az első pár napban a kórházból hazajőve még nem mertünk belevágni a mosiba, így másnak azt javasolnánk, hogy számoljanak rá 2-3 napot a kórházi napok után és úgy kérjék a csomagot. De persze ez habitus függő is lehet 🙂

  A Temiti csapatát 100%ban merjük ajánlani!

 2. Nelli

  A kölcsönzés teljesen rendben ment, az intézés és a visszaküldés is nagyon egyszerű volt.

  3040 grammal született a lányunk, és tejfehérje valamint tojás allergia miatt lassan indult meg a gyarapodás, mire mindkettőt kitaláltuk és elhagytam az étrendemből, így sajnos csak az XS-es Hamac volt, amit igazán tudtunk használni a csomagból. Az S-es Teby még nagy volt rá, pedig nagyon szerettem volna kipróbálni a kivehető csónakost. A Pop-int egyszer próbáltam, és ki is ázott, így azzal nem kísérleteztem újra (lehettem volna kitartóbb), és a Bambinextől is elvette a kedvem.

  Ettől függetlenül tényleg nagyon jó, hogy ki lehet próbálni, és azt javaslom, hogy ilyen pici születési súllyal érdemes várni, vagy legalább 4 hétig kölcsönözni, hogy a nagyobb, S-es méretek jók legyenek, mert XS nagyon kevés gyártónak van. Egy szem mosható pelus viszont nem hozza meg a kedvet a mosizáshoz. Mi azért kitartóak vagyunk, és próbálkozunk tovább több típussal is.

  • Farkas Veronika

   Kedves Nelli!

   Köszönjük szépen a hozzászólásod! Szuper, hogy írtál, nagyon örülünk neki!
   Sajnálom az allergiát, az én gyerekeim is tejfehérjések, így nagyon is átérzem, ez mit jelenthetett Nektek, főleg, mire kiderül… Kitartást hozzá! <3 (Vannak ilyen témájú FB csoportok, ott sok tippet lehet találni sütés-főzéssel, vásárlással kapcsolatban, ami hosszú távon segítség.)

   XS-es pelenkából tényleg kevés van, bár egyre több gyártó készít kifejezetten newborn pelenkákat, mi is igyekszünk bővíteni a választékot. Itt szedtük össze a készleten lévő újszülött pelenkákat, nézd csak:
   https://temiti.hu/termekkategoria/moshato-pelenka/ujszulott-moshato-pelenka/

   Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt a Pop-innel, nekünk személyes kedvencünk volt, szerintem a legkényelmesebb újszülött pelenka. Nem lehet, hogy a betétje volt esetleg túl kevés a nedvszívó kapacitása számotokra? Ilyen esetekben nagyon sokat segít a “turbózás”, azaz teszel bele még betétet, így el tudja nyelni, amit kell.

   A kölcsönzés után is tudsz ám próbálgatni, többféle úton is nekikezdhetsz:

   1.
   ha van rá lehetőséged, menj be az Öko Babapontba, mosható tanácsadónk segít megállapítani, a felpróbált pelenkák közül melyik illeszkedik valóban jól a babádra, sőt, azt is megnézheti, hogyan adod fel rá a pelust, így szükség esetén ki tud javítani, hogy biztosan jó legyen.
   https://temiti.hu/termek/babas-moshato-pelenka-tanacsadas/

   2.
   Ha babád elérte már az 5 kilós határt, kipróbálhatod a “sima” kölcsönzést – itt is a babád alkatának megfelelő márkákat válogat össze számotokra Zsani. Így 2 vagy 4 hétig tudod próbálgatni a pelenkákat, és ez a tapasztalat vásárláskor is jól jön majd, segít a választásban.
   https://temiti.hu/termek/moshato-pelenka-probacsomag-kolcsonzes/

   3.
   Ha eddig még nem tetted meg, iratkozz fel ingyenes e-mail tanfolyamunkra, hogy megismerhesd a mosható pelenkák világát! Ez segít az alapfogalmakat tisztázni, az elméletet megismerni. https://temiti.hu/pelenkatapogato/moshato-pelenka-email-tanfolyam

   4.
   Videótanfolyamunk is segíthet az indulásban, ha így könnyebben sajátítod el a kis trükköket, mintha olvasnád: https://temiti.hu/termek/moshato-pelenka-videotanfolyam-alap-csomag/

   5.

   Kölcsönözhetsz S-es méretű Hamac csomagot is! Mivel az a tapasztalatunk, hogy ezt a méretet gyorsan kinövik a babák, ahogy elkezdenek gyarapodni, lehet, hogy úgy jársz jobban, ha nem veszel S-es méretű Hamacokat, hanem csak kölcsönzöl.

   https://temiti.hu/termek/hamac-moshato-pelenka-csomag-berles-s-meret/

   6.

   Az is tökéletes megoldás a kezdéshez, hogy hogy először csak egy pelenkát veszel. Azt, amelyik kölcsönzés alatt a kedvenced volt. És ezt a pelust otthon, mondjuk fürdetés idő előtt add fel babádra. Aztán szép lassan megismered, mennyit bír, hogy is add fel, mit tegyél bele, és már elmenetelhez, nappali alváshoz is bátrabban kipróbálhatod. Végül pedig már éjjelre is bevethetitek.

   Akármelyik utat is választod, tudd, hogy segítünk, szívesen fogjuk a kezed virtuálisan, és ha lesz kérdésed, bármikor nyugodtan írhatsz nekünk, igyekszünk mihamarabb válaszolni.

   Üdv, Melinda

 3. Kulikné Révész Brigitta

  Kedves Farkas Veronika és a Temiti csapata!

  Először is nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy kölcsönözni tudtunk nálatok, illetve, hogy több fajta mosható pelenka fajtát is volt lehetőségünk kipróbálni.

  Még a kórházban rendeltem meg a próba csomagot, majd telefonon egyeztettünk, a baba testalkatával kapcsolatban, hogy a legmegfelelőbb pelusok kerüljenek a csomagba. Pár nappal a hazaérkezést követően megérkezett a kölcsönzött csomag.
  Nagy segítség volt a képes útmutató, mert így a férjem is bátran adta rá a kicsire a pelusokat. A Hamac és Popin pelenka külsők, valóban minden babára passzol, nekünk is ezek a pelusok lettek a kedvencek. Előre jeleztétek, hogy lesz benne nagyobb pelus is, fazonra más típusú a próba kedvéért. Különboző fajtájú pelenka betétekkel és azokhoz tartozó képes magyarázó kártyákat is tartalmazott a csomag, így könnyen eligazodtunk a pelusok között, és bátran variáltuk.

  Ami igazán meglepő volt, hogy a mosipelus egyáltalán nem ázott ki, míg az eldobható pelusban tocsogott az újszülöttem. Még egy érv, amellett, hogy érdemes kipróbálni.

  Naponta 7-8 alkalommal cseréltünk betétet vagy teljes pelust. Ez napi szinten ugyan ennyi, hanem több eldobható pelenkát jelentett volna.

  Tisztán tartás és tárolás sem volt problémás, gyors öblítés és folteltávolító marhaepe szappanos bedörzsölést követően ment a tárolóba. Majd a mosást követően, gyorsan száradt a ruhaszárítón. Száradást követően, pedig pár perc alatt használatra készen került a pelenkázóra.

  Azt gondolják sokan, hogy milyen nagy meló mosizni, de el kell mobdjam, hogy több időt töltöttem a gyerek átöltöztetésével, mint az öblítés, mosás előkészítés és a pelenka használatra előkészítéssel.

  Teljesen megérte a próbacsomag, hiszen több féle betét és több típus pelenka állt rendelkezésre.

  Köszönöm Veronika és a Temiti csapat!

 4. Papp Karina

  1 hónapos babánkon próbáltuk ki először a mosható pelenkázást az újszülött csomag kölcsönzéssel. Nagyon jó kis összeállítást kaptunk, 3 fajta külsőt és 4 fajta belsőt, mind jó állapotban. Nagyon hasznos volt. Temiti csapata mindenben segítőkész volt. Ezúton is köszönjük, hogy a temérdek kérdésemre válaszoltatok! Azóta is mosizunk.:)

 5. OTP Egészségpénztár Borsodi Henrietta EP159012477

  Szuper lehetőség ez a kölcsönzés!!! Szívből ajánlom. Vásárlásba kezdő anyukaként, újszülöttel nem mertem belevágni, hiszen mire rájövünk, mi passzol nekünk, már ki is nőtte a kisbaba… Így viszont, ezzel a lehetőséggel végérvényesen mosható pelenkás szülők lettünk (EC mellett). A csomag tartalma változatos, mind külsők, mind betétek tekintetében, így biztos vagyok benne, hogy mindenki meg tudja találni a kisbabája számára legjobbat. Nagyszerű lehetőség a különböző típusokkal való ismerkedésre, kísérletezésre. Köszönjük nemcsak a lehetőséget, de a sok kedvességet, odafigyelést, gondoskodást, amit a telefonos egyeztetések során kaptunk.

 6. Petra

  Alig vártam, hogy hazaérkezzünk a kórházból és megrendelhessem az újszülött kölcsöncsomagot. 4 hetet használtuk, a pelenkák szuperül illettek a babámra, könnyen kezelhetőek voltak. Jó volt kipróbalni több típust, mielőtt saját készletet válogatok össze. Jó szívvel ajánlom kezdésnek! 🙂

 7. Posztobányi Richárd

  1 hónapra rendeltünk egy próbacsomagot újszülöttnek. Most pénteken fogjuk visszaküldeni a futárral a megállapodott időn belül. A kicsink olyan jó étvággyal volt, hogy az utolsó héten már kicsit feszesen fért bele a pelusokba, viszont a telefonos egyeztetés alkalmával a babánkra személyreszabott pelusokat kaptunk. A termék kiválóan teljesített, egy rossz szavam nem lehet. Kifogástalan állapotban kaptuk meg a pelenkákat, mivel több fajtát is ki tudtunk próbálni a próba csomagból, megtaláltuk azt ami a babánknak és számunkra is megfelelő. Ennek következtében be tudtunk vásárolni olyan betéteket és pelenkákat, amik megfelelőek a számunkra. Mivel az újszülöttek hamar gyarapodnak, mindenképpen javaslom a próbacsomagot, mert a későbbiekben is hatalmas segítséget fog nyújtani, ha a mosható pelenkáknál maradtok. Abszolút meg vagyok elégedve.

 8. BF

  Várandósan rendeltem, szuper segítőkész ügyintézés volt mind rendeléskor, mind amikor jeleztem, hogy otthon vagyunk a babámmal és készen állok a kihívásra. A csomagban többek között előre töltött pelusok és plusz töltetek voltak, ami kezdőként segítség volt, hogy mit mibe, hogyan tudok beilleszteni. Még jó lett volna az egyik pelusba egy kakifogó lapot is tenni, az elején elég bitonytalan voltam, azt hogyan tűröm be, mire figyeljek. Illetve ami még segítség lett volna, a csomagolt töltetekről pár szó a leírásba, melyiktől milyen nedvszívást várhatok, hogyan érdemes hajtogatni, miből vannak, milyen márka – ha később vasárolnék- mert ki voltak kopva a címkék. Illetve a Teby csónakos pelus hiába futott több kört, mindig eresztett, később a honlapon láttam, hogy az hátul záródik – végig fordítva próbáltam, ahhoz képest nem is eresztett olyan nagyon. 🙂
  Nekem nagyon jó élmény volt kipróbálni, az éjszakákhoz egy sokat kakiló újszülöttel még eldobhatót használtunk, mert hajnalban öblítgetni a kakit még nem volt lelkesedésem… de most hogy éjjel csak ritkán van kaki, már bevállalnám.
  Vásárlásra a tartózkodó (“már megint a fura pelus van rajta?!”) férjem mellett még nem szántam rá magam, de még egy Hamac csomag kölcsönzésen már erősen gondolkodom – várom, hogy a 6 kilót érje el a kisfiam. Csak így tovább, egy izgalmas új világ nyílt ki előttem. 😉

 9. Lera

  Alig várom hogy októberben megrendeljem! 😊

 10. caimacan

  Barátom ajánlotta úgyhogy ezt fogom választani kezdésnek!

  • Farkas Veronika

   Köszönjük a bizalmat! 🙂

 11. Otilia (megerősített tulajdonos)

  Már a várandósság időszakban beszereztem pár újszülött pelenkát, de mivel nagyon gyorsan kinövik a babák, illetve nem tudtam, melyik típus fog beválni, így a bérlés mellett döntöttünk. Személyesen vettük át az előkészített, előre betöltött pelusokból álló csomagot, amit nagyon szerettünk. Az XS Hamac jó szolgálatot tett, míg a köldökcsonk le nem esett, mivel nekünk S-es Hamacunk volt, ami rásimul a köldökre. Külön öröm, hogy több márkából és különféle töltetekből áll a csomag, így kísérletezhettem, hogy mi válik be, melyik kényelmes nekem, és a babának. Mi a Teby-t csak próbáltuk, mert túl széles terpeszűnek tartottam, így utólag viszont úgy gondolom, ha ügyesebben töltöttem volna, talán sikerül megszeretnem a márkát.
  Nagyon elégedett vagyok mind a csomag tartalmával, mind a hozzá kapott szolgáltatással (oktató videó, személyre szabott segítség akár e-mailben vagy telefonon).

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to Top